G
Govizyon
Ziyaretçi
Bu kanıtları buğradan isteyin bu bana gerekli kanıtları ileten buğradır ve senden bize küfür etmeni beklemezdim gerçekten yazık sana.Ben şuan da hala bekliyorum. Bana, discord'dan logları alıp yazmanızı talep ediyorum. Yazmıyorsanız hakkım da suçlamalar yapıyorsunuz. Lütfen kanıtlı bir şekilde ilerleyelim. Discord logunu atarsanız sevinirim. Bundan sonra cevaplar buradan verilecektir, iyi günler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu buraya taşımaya çalışıp yükseltmeye çalışman çok hoş, Emirhan benden ricaa etiği için sana bir baksana yazdım mesajlarını görmediğini düşünmüş sende çalıntı dosyaları zaten o kişiye 1 defa kurdun gerekli kanıtları bu konuda sundum.Ekli dosyayı görüntüle 132454
03.06.2020 Tarihinde Emirhana kurdurmak için bana senin yazdığını ne çabuk unuttun seslidede babasıyla uzaklara gidecek kur felan diyordun bunları unutma.
Chroke Sorunsalı!
Şimdi bende açıklama yapayım ben cihazları satın aldığınız Ensar beyden H700 istedim Ensar beyde H700'ü sizin cihazın şu anda çalışır durumda olmadığını kabloları olmadığını söyledi ve sizin cihazdan alabileceğimide söyledi zaten bunu çok iyi hatırlıyorsun çünkü sunucun çalışsın diye ben kendi...
www.mc-tr.com