Govizyon Sorunsalı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chroke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şuan da hala bekliyorum. Bana, discord'dan logları alıp yazmanızı talep ediyorum. Yazmıyorsanız hakkım da suçlamalar yapıyorsunuz. Lütfen kanıtlı bir şekilde ilerleyelim. Discord logunu atarsanız sevinirim. Bundan sonra cevaplar buradan verilecektir, iyi günler.
Bu kanıtları buğradan isteyin bu bana gerekli kanıtları ileten buğradır ve senden bize küfür etmeni beklemezdim gerçekten yazık sana.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 132454

03.06.2020 Tarihinde Emirhana kurdurmak için bana senin yazdığını ne çabuk unuttun seslidede babasıyla uzaklara gidecek kur felan diyordun bunları unutma.
Konuyu buraya taşımaya çalışıp yükseltmeye çalışman çok hoş, Emirhan benden ricaa etiği için sana bir baksana yazdım mesajlarını görmediğini düşünmüş sende çalıntı dosyaları zaten o kişiye 1 defa kurdun gerekli kanıtları bu konuda sundum.

Bu kanıtları buğradan isteyin bu bana gerekli kanıtları ileten buğradır ve senden bize küfür etmeni beklemezdim gerçekten yazık sana.
Size kanıtları atan Buğra ise, kanıtların doğruluğunu teyit edin sonra buraya koyun. Teyit etmediğiniz sürece o resmi kaldırmanızı rica ediyorum.

O kişiye kurduğumda Hostu bendeydi ortak host kullanıyorduk hatırlarsın o ara sende root erişimi yoktu reseller vardı ben sadece 2. kurulumda senden işkillendim.

Kanıt olmayan resimleride atıp gereksiz karalama yapma benim ekibimden kimse öyle hakaretler etmez.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ilk attığım mesajı doğruluyorsun yani elektrik kesintisi olduktan sonra LCTR Cihazı hasar gördü bunu doğruluyorsun ama LCTR'ye gidip diyorsun ki sizin cihazını başka kurumsala verdi insanları yalan dolan bilgilerle dalyana getiriyorsun. "Cihazıma erişilmiyor sabahladım çözüm bekledim" veri merkezine gidip sorunu ben çözdüm bunu sana kimse yapmaz banane der geçer ben gidip çözdüm, bende belli bir süre barındın barınırken girerken veya çıkarken herhangi bir ücret ödedin mi bana bunu söyler misin?

Biz sana çok yardım ettik Arkadaşım Yunusun blade'inde 2 hafta takıldın kendi cihazlarına geçerken çocuk faturasını bana çıkardı ben ödedim gene ses etmedim ben senin firman ayakta kalsın diye bu kadar masrafa girerken sen gerçekten ne olduğunu belli ettin.

Senin VMPanel'ini, WiseCP'ni ve cPanelini kim kurdu bana sadece bunları söyle ben senin her şeyini hazır ettim sen rezillik yapıp benim müşterilerime göz diktin.

"para atma düzgünce aldıktan sonra at diye seslide 500 kere dedim" evet bunu seslidede dedim ve iadeni verdim zaten senin attığın SS'te kanıtlar nitelikte ne yazıyorum al tamlayınca at burada takıldığın konu ney?

Kareblok sana güzel bir söz söylemişti akıl yaşta değil baştadır sen büyümüşsün ama gelişememişsin.

Son kez söylüyorum benim müşterilerimi rahat bırak halen boş boş Ekran görüntüleri atıp uzatmaya çalışıyorsun haksızsın özür dilememek için üste çıkmak için çabalıyorsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl