Govizyon Sorunsalı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chroke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chroke

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
41
Kurtuluş Mah. Hüseyin Tümer Cad. NO:88/A Gönen/Bal

Discord:

Chroke #6947

Anladım peki vaktiniz çok değerli o zaman değerli vaktinizi gidip müşterilerimizi çalmaya değilde kendinizi geliştirmeye harcayın takımınızda olan kişiler sürekli müşterilerime gidip aşağıda atacağım 2 ekran görüntüsündeki gibi şeyler yazıyor

unknown.png

unknown.png

"Kanka Sizin Makine Chroke Mi?" , "Govizyon Daha İyi Bence" kelimeleriyle zaten olay direk anlaşılıyor resimdekide sizin takımızdan biri anlamadığım adam bizi bırakmak istemiyor 8gb sunucusunda 100 kişi oynatıyor ve memnun niye sürekli sürekli takımınızdaki kişiler gidip müşterilerime o iyi bu iyi gibi şeyler yazıyor.

ve bunu yaşayan tek firmada biz değiliz.

Diğer bahsettiğiniz arkadaşın sunucusuda Hileli Survivaldı ve çok fazla paket gönderiliyordu bizde bizden memnun kalmadığı için iadesini verdik size geçti ve bu arada sizide ben önerdim arkadaşa yeni açılan bir firma olduğunuz için lakin sorunu sizdede devam etti ve azureye geçti ama siz müşteriye bizi kötülediniz.

Ben siz firmanızı açacakken şahsi olarak size yardım ettim hiç bir ücret talep etmeden 128gb x5670 fiziksel makine verdim kurulum yapmayı bilmiyordunuz ESXi'nize Otomasyon sistemlerinize kadar kurdum cihaz satın aldınız getirdiniz hiç bir ücret talep etmeden barındırdım IP verdim RAM'leriniz 800MHZ görünüyor performans kaybı yaşanır diye kendi kurumsal müşterime verdiğim kiralık cihazdan RAM söküp size taktım üstelik size cihazı satanda ben değildim ben size bu kadar iyilik yapmışken gelip bizim müşterilerimize bu denli kelimeler söyleyip kendinize çekmeye çalışıyorsunuz niye böyle bir şey yapıyorsunuz.

Sizinle bu kavgayı daha önce yapmıştık benden kanıt istemiştiniz kanıt yukarıda daha fazla böyle rezilliklerin yaşanmamasını temenni ediyorum.

Satış konumun altı kirlenmesin diye bu konuyu açtım tartışacak iseniz buradan devam edebiliriz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle yeni açılan bir hosting firmasına bu kadar yardım yapmasıyla Berkay'ın iyiliğini herkes görebilir.
Govizyon'un yaptığı bu hareket Berkay'ın iyi niyetini suistimal etmekten başka bir şey değildir. Bu adamın yaptığı iyiliği kimse yapmaz.
Kim kendi firmasından başka bir firmaya bu kadar yardım yapar ki?

Aşırı memnunum bu firmadan. Makineler ve sundukları destek harika. Bu firma buralara kolay gelmedi.
Bu işte tecrübeli oldukları için hızlı gelişen firma ve bu gelişim sürecinde verdikleri emeği görebiliyorum.
Yapılan hareketler çok ayıp ve bu adamın yaptığı iyiliklere yazık olmuş.​

Merhaba,
Govizyon olarak bu konunun bu kadar uzatılmasına ve kimseye laf yapmadan sadece bir kampanya yaptığımız için üzüldük.

26.06.2020 tarihinden daha öncesinde IronGolem adında bir yetkilimiz ekipte bulunmuyordu, ayrıca kendisi müşterimizdir.
Raven/Enis ise o da müşterimizdir.
1594232437302.png
1594232444044.png

Aktif müşterilerimizin bizi övüyor olmasının sebebini vermiş olduğumuz hizmete bağlamaktayız.
iyi günler dileriz.

Ek olarak birazdan buraya bir kanıt daha ekleyeceğiz sizden özür bekliyoruz.​

Kareblok ile kavga edince IronGolemin yetkisini aldığınızı herkes biliyor lütfen bunu gizlemeyin IronGolemi bir süreliğine uzaklaştırdınız ki Firmanızın adı kötülenmesin ama halen konuşup etmişliğiniz var gizli olarak arkada IronGolemi kullanıyorsunuz.

Kareblok ile kavga edince IronGolemin yetkisini aldığınızı herkes biliyor lütfen bunu gizlemeyin IronGolemi bir süreliğine uzaklaştırdınız ki Firmanızın adı kötülenmesin ama halen konuşup etmişliğiniz var gizli olarak arkada IronGolemi kullanıyorsunuz.
Merhaba,
Baran ile konuştuk ve kendisi olgun bir davranış sergileyerek konuyu zaten kaldırdı eğer dediğiniz gibi bir durum "IronGolemi bir süreliğine" olsaydı çoktan yetkisi zaten verilirdi. Kendisi ekibimizde uzun bir süredir yok.

Bu da son konuşmalarımızın kanıtıdır sadece müşteri - firma ilişkisi vardır. lütfen artık suçlamaları bırakın ayrıca yukarıda yaptığınız bir suçlama daha var onunda cevabını az sonra ekliyorum;
1594232857784.png

Ne güzel müşteri Chroke ve * Firması müşterilerine özellikle gidip böyle yazıyorlar sizcede çok saçma değil mi ? Müşterinin işi yok kendi sunucusuyla ilgilenmiyor ve sizin firmanıza müşteri arıyor tüm Chroke ve * Firması müşterilerine özelden bence bu daha iyi yazıp müşteri çekmeye çalışıyor.

Yukarıda müşteriler hakkında yazdığınız "Hileli Survivaldı" konusu için de gerekli kayıt belgesi alttadır bu karalamanız gerçekten çok kötü bu olayı meyve veren ağaç taşlanır olarak adlandırıyorum ayrıca cihazımın içinden benden habersiz çaldığınız h700'ümü satın alarak geri getirdiğiniz için teşekkür ediyorum ve o h700 içersinde ki eksik parçanın tamamlanmasını bekliyorum bu yazıyı buradan yazıyorum çünkü burada hakkımız da konu açmaya zamanınız varken bu sorulara zamanınız sanırım yok;

1594234153679.png

Sizden bir özür beklemekteyim.

sorunsallık ne var bunda?

Öncelikle hayırlı akşamlar,

Bir konu açacaktım lakin en üste "Govizyon Sorunsalı" ilgimi çekmedi değil!
Daha önce bir kaç firma ile çalıştım ve uzun süredir internet üzerinden Sunucu, Domain, Hosting vs alışverişi yapıyorum.
Tabii haliyle fiyat önemli, kalite önemli lakin benim için en önemlisi Saygı, müşteri anlayışı, hızlı ve doğru çözümdür!
Açıkçası bunlar olmadan benim için fiyat ve kalitenin pek bir anlamı olmuyor ve sırf bu yüzden bi yıldır çalıştığım firma olan Ba**ho**'tan saygısızlık ve laubağlilik yüzünden vazgeçip Ke**bu'ya geçtim!
Geçmiş olduğum firma hizmeti ve saygısı hoş lakin Discord yetkililerinden birileri biraz ya eğitimsiz, ya da ailesinden terbiye almamış kişiler.
Bunu da geçtim son zamanlarda bir kaç sorun yaşadım hediye verdiler, Yusuf Bey sağolsun.
Hediyelerden birisi olarak bana "Sizlere Discord özellerimizi açıp anında destek vereceğiz" denildi.
Bunu diyen kişi Batuhan Bey'di.

Demem o ki bir işi yapıyorsanız ya iyi yapacaksınız ya da hiç yapmayacaksınız.
Bunları her hangi bir firmayı dolaylı yoldan veya direkt bir şekilde kötülemiyorum, amacım da zaten bu değil.

Yani demem o ki her firmada bir "Kusur" vardır ve bunların bir şekilde düzeltilmesi lazım...

Şimdi gelelim Govizyon isimli firmaya!
İyi hoş davet gönderiyorsunuz, müşteri kazanmaya çalışıyorsunuz ama dur bir dakika ekran görüntülerini ekleyeyim sözüme devam edeceğim.
Iv6Ssl.jpg
BWspon.jpg
S4lgZp.jpg
tnv5nm.jpg

Resimler tamam, konumuza tekrar dönelim; bu resimlerde gördüğünüz ya yalakalıktır ya da müşteri ayırt etmektir.
Sen bir işi yapıyorsan herkese aynı hizmeti ve ilgiyi göstermelisin...

Benden bu kadar, yeni işten geldim yorgunum.

Saygılarımla...

Öncelikle hayırlı akşamlar,

Bir konu açacaktım lakin en üste "Govizyon Sorunsalı" ilgimi çekmedi değil!
Daha önce bir kaç firma ile çalıştım ve uzun süredir internet üzerinden Sunucu, Domain, Hosting vs alışverişi yapıyorum.
Tabii haliyle fiyat önemli, kalite önemli lakin benim için en önemlisi Saygı, müşteri anlayışı, hızlı ve doğru çözümdür!
Açıkçası bunlar olmadan benim için fiyat ve kalitenin pek bir anlamı olmuyor ve sırf bu yüzden bi yıldır çalıştığım firma olan Ba**ho**'tan saygısızlık ve laubağlilik yüzünden vazgeçip Ke**bu'ya geçtim!
Geçmiş olduğum firma hizmeti ve saygısı hoş lakin Discord yetkililerinden birileri biraz ya eğitimsiz, ya da ailesinden terbiye almamış kişiler.
Bunu da geçtim son zamanlarda bir kaç sorun yaşadım hediye verdiler, Yusuf Bey sağolsun.
Hediyelerden birisi olarak bana "Sizlere Discord özellerimizi açıp anında destek vereceğiz" denildi.
Bunu diyen kişi Batuhan Bey'di.

Demem o ki bir işi yapıyorsanız ya iyi yapacaksınız ya da hiç yapmayacaksınız.
Bunları her hangi bir firmayı dolaylı yoldan veya direkt bir şekilde kötülemiyorum, amacım da zaten bu değil.

Yani demem o ki her firmada bir "Kusur" vardır ve bunların bir şekilde düzeltilmesi lazım...

Şimdi gelelim Govizyon isimli firmaya!
İyi hoş davet gönderiyorsunuz, müşteri kazanmaya çalışıyorsunuz ama dur bir dakika ekran görüntülerini ekleyeyim sözüme devam edeceğim.
Iv6Ssl.jpg
BWspon.jpg
S4lgZp.jpg
tnv5nm.jpg

Resimler tamam, konumuza tekrar dönelim; bu resimlerde gördüğünüz ya yalakalıktır ya da müşteri ayırt etmektir.
Sen bir işi yapıyorsan herkese aynı hizmeti ve ilgiyi göstermelisin...

Benden bu kadar, yeni işten geldim yorgunum.

Saygılarımla...

zamanında karşılıklı reklamlaştığımız için bu davranışı sizinde normal algılamanızı beklerdim;
1594234555199.png

Burada sadece kendimizi tanıtmışız ve size hiç bir firmayı kötülememişiz. bu sadece sizi kendi firmamda görmek istememden ibaret ki sizin mesajınız üzerine de durmuşum böyle yanlış anlaşıldıysak sizden özür dileriz.

Berkay'ın yaptığı iyiliğinin karşılığı bu olmamalı :/

Pilinizle ilgili bilgi verilmiş lakin bu pil çalma yok çalma olayıda neden bana yıkıldı ben bunuda anlamıyorum cihazı satın aldığınız kişinin bana h700 getirmesi gerekiyordu ve sizin cihazınıdakini almamı ve onun size yeni bir h700 getireceğini söyledi zaten kablosuda yoktu çalışmayacaktı ek olarak ben zaten parasını atmıştım pil olayındada yanındaki arkadaş ilk aradığımda yoktu diyor sonrasında aradığımda vardı diyor zaten kablolarıda eksik gelmişti onuda ben kendi cihazımdan söküp sizinle paylaşmıştım hatırlarsanız ben genede Toptancım Halil Beyden size pil bırakmasını söyledim oda bulup bırakacağını söyledi.

50 TL için girebileceğim muhabbetler değil bunlar.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Benim dediğim gibi bunu yaşayan tek firmada biz değiliz aynı olaylar farklı firmalarında başına gelmiş

Ekran Resmi 2020-07-08 22.01.30.png

Erkan beyin discordunda yaptıklarınızda hatırlanıyor yanlış bir yol izliyorsunuz bırakın insanlar kimi tercih ettiyse orada kalsınlar kendi X5670'lerinizi i9 ile bir tutuyordunuz i9 kullanan müşteriye bizim X5670'lerimizde aynı performansı alırsın diyordunuz bunları bırakın X5670 2010'da üretilmiş bir işlemci asla bir i9'un yerini tutamaz dilerseniz bunu test edebiliriz.

Hadi diyelim ki Buğra bey size ayrı bize ayrı konuştu olabilir lakin arkadaşın attığı SS'te olay çok iyi anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Hafif bir müşteri çalma kokusu aldım. Bu doğru olmamış ama konuda bahsettiğin olayda sen haklısın.
Edit: Tekrar bi mantıklı kafayla düşünerek konuyu okuduğum da şunu anladım. Haklı taraf bana göre CHROKE. Çünkü govizyon'u kötüleyen kişi bir müşteri. Chroke'un "Kardeşim git Govizyon'u kötüle" dediğini düşünmüyorum. Kurumsal bir olay yok ortada. Bir müşteri demiş yani.​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl