GOVERI.NET | Uygun VDS&Hosting Sunucular! - Mikrotik Koruma - PremierDC Lokasyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GOVERI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.432

GOVERI

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
41

Discord:

GolDunEll#0001

1643915159793.png

|
Yunus Aygül
KARATAŞ MAH. ZİRAİ DONATIM2 CAD. BAĞATUR APT.2 NO:101 İÇ KAPI NO : 10 TATVAN/ BİTLİS
VKN: 1200852920 / Bitlis Tatvan VD.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|

Ekli dosyalar

• 1643915159793.png
    1643915159793.png
    962 KB · Görüntüleme: 256
Moderatör tarafından düzenlendi:
Son düzenleme:
Çok kaliteli ve hızlı bir hosting başarılar.​

-1

Son düzenleme:
Viasly olarak kısa bir süreliğine beraber çalıştığımız, partner ve sponsorumuz olan bir firma.

Son düzenleme:
Minecraft Destek bölümünde görevliyim. Minecraft sunucusu açmak isteyen herkese tavsiye edebilirim.

Destek hızı on numara fiyatlar performans, daha ne yapsın bu adamlar ya siz nesiniz makine filan mı bu kadar hızlı destek.

Yorumlarınız için çok teşekkürler?

Merhaba,

Sitenizden VDS satın almak istiyorum lakin tps korkum var. Acaba test yapma gibi bir şansımız oluyor mu?

cPanel web hostinglerinin ilk planını kullanıyorum, içine MineLAB kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Arada 1-2 kez kesinti oluyor, o da yeni açılmasından kaynaklı, bazı taşımalar vs. yapılıyor. Ama şu an sorun yok, tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl