[Görüş] Satıcılar Minigames Satışı Yapmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cheeisy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cheeisy

Cheeisy#2837
Elmaslar
259
Minecraft
Cheeisy

Discord:

Cheeisy#2837

Hepinize merhaba,
Bildiğimiz üzere MC-TR platformunda satış yapılabilmekte.
Fakat yapılan satışlara göz atıcak olursak
1598637177735.png

Genel olarak game(Skyblock,Faction vb.) ve tasarım satışı yapılmakta.
Satışlar ne kadar iyi, ne kadar ilgi görüyor hiçbir fikrim yok.
Herhangi bir Türk sunucusuna giriş yaptığım zaman satın alınmış bir paket görmek zor değil.

Developer'dan istediğim şey Türk sunucularını geliştirmek amacıyla minigames satışları yapsınlar.
Aynı sunucularda oynamak gerçekten sıkabiliyor.​

Hepinize merhaba,
Bildiğimiz üzere MC-TR platformunda satış yapılabilmekte.
Fakat yapılan satışlara göz atıcak olursak
Ekli dosyayı görüntüle 138796

Genel olarak game(Skyblock,Faction vb.) ve tasarım satışı yapılmakta.
Satışlar ne kadar iyi, ne kadar ilgi görüyor hiçbir fikrim yok.
Herhangi bir Türk sunucusuna giriş yaptığım zaman satın alınmış bir paket görmek zor değil.

Developer'dan istediğim şey Türk sunucularını geliştirmek amacıyla minigames satışları yapsınlar.
Aynı sunucularda oynamak gerçekten sıkabiliyor.​
Rpg tarzı paket çıkartmayı planlıyorum ama sagolsunlar her konumu baltalayan arkadaşlar yüzünden pek yaklaşmıyorum forum da ki çoğu satıcı bir birlerini çekiştirmekte ve konularını baltalamaktadır o yüzden yenilik olayı o kadar popüler değil.

Rpg tarzı paket çıkartmayı planlıyorum ama sagolsunlar her konumu baltalayan arkadaşlar yüzünden pek yaklaşmıyorum forum da ki çoğu satıcı bir birlerini çekiştirmekte ve konularını baltalamaktadır o yüzden yenilik olayı o kadar popüler değil.
Yapacaklarını biliyorsan emeğine yazık, git skywars veya bedwars gibi oyunlar yap.

Yapacaklarını biliyorsan emeğine yazık, git skywars veya bedwars gibi oyunlar yap.
O yüzden yaptığım falan yok zaten o oyunları yapsak da gereksiz insanlar çoğalıyor her satış konularında denk gelirsin zaten.

Güzel bir konuya değinmişsin hep skyblock survival faction tarzı paketleri görmekten bıktım artık.​

Hocam allah aşkına, birazcık dürüst olalım ve şu baltalıyorlar zırvasını bırakalım. Kimse senin çıkarttığın şeye eğer özgünse ve düzgün, hakkını veren bir ürünse laf edemez, eleştirir ama laf edemez. Ondan dolayı lütfen çıkartacaksan çıkart ve milleti "baltalamayı" kes.

Bedwars, eggwars gibi oyunları aylarca emek verip Türk birine satacağıma hiç satmam daha iyi. 10 gün sonra paket youtubede dolaşır.

Neredeyse bütün minigame eklentilerinin spigot üzerinde ücretsiz sürümleri mevcut. Yani biri satsa da alınması zor olurdu. Spigotta olmayan yenilikçi bir minigame satılsaydı bu sefer herkese açık koyulduğu için yenilikçi bir özelliği kalmazdı. O yüzden minigame eklentilerinin kişiye ve fikrine özel yapılması çok daha mantıklı oluyor. İşleri klasik arena sistemlerine göre biraz daha karmaşıklaştırdığınızda zaten minigame yapmak çok uğraş verici bir şey haline geliyor. Test etmesi belki en büyük dert olabilir. Özellikle bir de açık satışa sunulduğunda gözden kaçabilecek büyük hataları çözmesi de sıkıntılı olacaktır. Bu yüzden tercih edilmemesi de doğal.

Türkiyede eklenti çıkartmak saçmalık, ücretsiz birşeyin daha iyisini yapıp cıkartmak daha büyük sacmalık, gelecek yorumları kafamda canlandırmıyor, direk gozümle goruyorum xd

Türkiyede eklenti çıkartmak saçmalık, ücretsiz birşeyin daha iyisini yapıp cıkartmak daha büyük sacmalık, gelecek yorumları kafamda canlandırmıyor, direk gozümle goruyorum xd
kankam ekiptesin ve bu ekip mc-TR'de satış yapıyor, biliyorsun umarım. Bilmiyorsan öğrenmiş oldun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl