Görüp de asla unutamadığınız garip şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cremranyec78

Burak Aydın
Elmaslar
1.693
Minecraft
Cremranyec78

Discord:

Cremranyec78

Görüp de Asla Unutamadığınız Garip Şeyler​

Hepimizin hayatında öyle anlar vardır ki; üzerinden yıllar geçse bile akıldan silinmez. 🤯
Kimi zaman sokakta gördüğümüz ilginç bir olay, kimi zaman okulda yaşanan absürt bir sahne, kimi zaman da oyunlarda denk geldiğimiz tuhaf durumlar…

Bu başlıkta “asla unutamadığınız garip anıları” paylaşmanızı istiyorum.

• Sizi şoka uğratan bir olay mı oldu?
  • Gördüğünüzde kendi kendinize “bu nasıl mümkün olabilir?” dediğiniz bir şey mi yaşadınız?
  • Ya da hâlâ hatırlayınca istemsizce güldüğünüz bir anı mı var?

Hepsini buraya yazın, birlikte şaşıralım, gülelim. 😅
Merak etmeyin, küçük şeyler de büyük şeyler kadar eğlenceli olabilir.

👉 İlk taşı ben atıyorum:

Aracımla yolda giderken boş viteste bir yerde durduğumda hava çok sıcakken motorun stop etmesine alışmıştım artık, yolda giderken viteste stop etmesi en garip olaydı benim için. Bildiğiniz 5 viteste giderken araba stop ediyor gaza bastığımda öne doğru yığılıyor, vitesi boşa attığımda devir saati tamamen iptal oluyor :D

arka komşum kendini asmış şuan hemen arkamda duruyor camdan baktığımda..

"asla unutamadığınız garip anılar"dan yola çıkarak aklıma ilk getirdiğimi yazayım; üniversite'de yeşilay kulübü yönetiminde bulunan biriyle tanışmıştık. Buraya kadar her şey normaldi fakat arka odalarında alkol ve türevlerinden oluşan yığınla atık görene kadar. Yeşilay'ın amacını bilmeyenine klasik tanımını yapalım: "Tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, sağlıklı yaşamı desteklemek."

hiçliğin ortasında bisiklet sürerken üzerinde tübitak vb kurumların etiketleri bulunan kayalar görmüştüm tepe bir yerdi yuvarlanan kayaları işaretlemişlerdi ve orayı bir daha asla bulamadım rastgele rotalardan giderken bulmuştum üsküdardan kocaeline falan gidip geliyorum zor biraz bulması :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl