Bulundu Görüntüde Attığım Şekilde Prefix Yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deepin_

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
deepin_

Discord:

deepin#1316

Hey! Öncelikle Selamlar,
Adal yeni bir sunucu açmış, videosunu izlerken screenshotta attığım gibi prefixlerin olduğunu fark ettim.
Ve açıkçası çok hoşuma gitti, araştırdım araştırdım bulamadım. Belkide doğru yerlere bakmamışımdır,
Bu prefixi sağlayan plugin hazırda varolan bir plugin falan mı yoksa kendileri özel olarak mı yazdırmışlar ?

Hazırda Var İse İsmi Nedir?

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• prefixgoruntu.png
    prefixgoruntu.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 43
Resource pack ile yapılıyormuş.

Hey! Öncelikle Selamlar,
Adal yeni bir sunucu açmış, videosunu izlerken screenshotta attığım gibi prefixlerin olduğunu fark ettim.
Ve açıkçası çok hoşuma gitti, araştırdım araştırdım bulamadım. Belkide doğru yerlere bakmamışımdır,
Bu prefixi sağlayan plugin hazırda varolan bir plugin falan mı yoksa kendileri özel olarak mı yazdırmışlar ?

Teşekkürler.
İtemsAdder veya Texturepack ile o menüleri yapabilirsiniz veya mc-models'den satın alabilirsiniz.

Hey! Öncelikle Selamlar,

Teşekkürler.
Merhaba bu pixel rank ile yapılmış İtemsadder addonu (betterranks) ile kolayca yapabilirsin aşağıya link bırakıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İtemsAdder veya Texturepack ile o menüleri yapabilirsiniz veya mc-models'den satın alabilirsiniz.
Texturepack default.json ile falan yapılıyormuş onu keşfettim. Fakat onlarca kez denememe rağmen oyun içine resim gelmedi kullandığım komut /tellraw bu arada. .json dosyasındaki kodu atabilir misiniz biliyorsanız ?

Tamam arkadaşlar konu kapanabilir kendim yapabildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl