Çözüldü görünmez item

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naexy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 800
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

naexy

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
Soalizy

Discord:

naexy#1881

merhaba deluxemenusde görünmez item nasıl yapabilirim ? yani adam mouseyi oraya getirince lore name gelecek tıklayınca komut çalıştırılıcak ama orda bi item gözükmeyecek örnek:
Screenshot_2.png

Bir icon aç, pngsini sil sonra deluxemenude item olarak ekle

icon aç resim dosyasını sil deluxeye eşya olarak eklersen sorunun düzelecektir diye düşünüyorum

merhaba deluxemenusde görünmez item nasıl yapabilirim ? yani adam mouseyi oraya getirince lore name gelecek tıklayınca komut çalıştırılıcak ama orda bi item gözükmeyecek örnek: Ekli dosyayı görüntüle 219218
Gösterdiğiniz görsel tek tek iconlarla yapılmıyor, yapacağınız row sayısına göre bir png oluşturun çözünürlüğü 64 katları olacak şekilde. Resmi hazırlayıp ItemsAdder içine attıktan sonra istediğiniz slotları konfigüre edin.
Bir örneği eklere koydum

Ekli dosyalar

• portal.png
    portal.png
    2 KB · Görüntüleme: 128
Gösterdiğiniz görsel tek tek iconlarla yapılmıyor, yapacağınız row sayısına göre bir png oluşturun çözünürlüğü 64 katları olacak şekilde. Resmi hazırlayıp ItemsAdder içine attıktan sonra istediğiniz slotları konfigüre edin.
Bir örneği eklere koydum
itemsadder almaya para yok hocam :D

Hokus pokus işe yarayabilir

konu çözülmüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl