IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Bir şeyleri bilmek yeterli değil onları sunabilmektir önemli olan. Bu tür insanların yaptıkları araştırma ve sunular senin aklının bile almasında zorluk yaşayacağı şeylerdir. O yüzden bu tür bordo klavyeciliğe önem vermek yerine biraz daha insanlara dair araştırmalar yapıp bunları nasıl sunabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olun ve unutmayın insan aklı her basit şeyi akıl erdiremez, yani konunun basitliği değildir burada ki durum onun doğruluğunu kavrayabilmektir. ''Her insan zaten kendi içinde başkalarından bağımsız şeyler görür'' bu kadar mantık ve ilim gerektirmeyen cümleye gerek yoktu, sonuçta bu cümlede basit bir cümle, lakin değinmeden geçememişsiniz. Kısacası kendi yaptığınız şeyleri bir başkası yapınca böyle balıklama atlamak yerine biraz daha anlayabilme çabası güdünüz. Bir şeyi bildiğiniz sanmanız güzel, lakin bildiklerinizin yanlış olma ihtimalini bilmemeniz çok yanlış. Adamı tanımadan bu yargılamayı yapman çok rezilce bir durum, o yüzden biraz adam akıllı araştırma yapın da diğer mantıksız insanlardan farkınız kalsın. Yoksa herkes cahilce bilgiler paylaşıyor bir birleri ile araştırma ve soruşturma yapmadan.Çok basit bir konuda bahsetmiş. Her insan zaten kendi içinde başkalarından bağımsız şeyler görür. Her insan kendine özeldir. Ee tamam, bunda ne var yani? Yeni mi öğrendiniz :D Yoksa adamı mı dinlemek hoşunuza gitti, tabii adamın işi belli sahneye çıkmak...
Dostum öncelikle forumdaki tavrın çok kötü, bir insanı karşına bu şekilde alman yanlış. O dediğim cümleyle senin anlamamış olman benim içinde senden bağımsız bir fikre sahip olmamdır zaten. Ben de senin üstteki mesajından bazı kesitleri anlamadım. O videodaki insanlar araştırma yapıp, kitap okuyup insanlara anlatmasına bir şey demiyorum. Adam araştırmış okumuş anlatıyor millete, bana komik gelen ortada büyük bir şey konuşuyormuş gibi insanın karakteristik yapısından bahsetmek. Neden karşında senin fikrine çok büyük hakaretler yağdırmış gibi benle konuşuyorsun ki, bilimde her insanın fikrinden yola çıkarak gelindi buraya, çıkılmayan yollara da saygı duyuldu.Bir şeyleri bilmek yeterli değil onları sunabilmektir önemli olan. Bu tür insanların yaptıkları araştırma ve sunular senin aklının bile almasında zorluk yaşayacağı şeylerdir. O yüzden bu tür bordo klavyeciliğe önem vermek yerine biraz daha insanlara dair araştırmalar yapıp bunları nasıl sunabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olun ve unutmayın insan aklı her basit şeyi akıl erdiremez, yani konunun basitliği değildir burada ki durum onun doğruluğunu kavrayabilmektir. ''Her insan zaten kendi içinde başkalarından bağımsız şeyler görür'' bu kadar mantık ve ilim gerektirmeyen cümleye gerek yoktu, sonuçta bu cümlede basit bir cümle, lakin değinmeden geçememişsiniz. Kısacası kendi yaptığınız şeyleri bir başkası yapınca böyle balıklama atlamak yerine biraz daha anlayabilme çabası güdünüz. Bir şeyi bildiğiniz sanmanız güzel, lakin bildiklerinizin yanlış olma ihtimalini bilmemeniz çok yanlış. Adamı tanımadan bu yargılamayı yapman çok rezilce bir durum, o yüzden biraz adam akıllı araştırma yapın da diğer mantıksız insanlardan farkınız kalsın. Yoksa herkes cahilce bilgiler paylaşıyor bir birleri ile araştırma ve soruşturma yapmadan.
Yusuf Demir#4555
Seni karşıma alıp konuşmuyor sadece sanal alem üzerinde klavyeyi eline almış bir şeyler bildiğini sanan bir takım bilgiye sahip olmadığı halde bunu sunan insanlara karşı tavır alan bir şahsın bilgisizliğini sorguluyorum. Sen ki bu şahsın kim olduğunu, neden bu takım görüşmeler ve sunumlar yaptığını, nasıl bir yaşanmışlık ile bu günlere geldiğini bilmeden böyle pervasızca yorum yapıyorsun, sonrasında ben senin karşına dikilip ''Dünya genelinde cahil insanların yaptığı gibi araştırmadan ve de soruşturmadan yorum yapma çabasına girme'' deyince alınıyorsun. Bu tür bir sunumu yapamayacak olan sen bu tür bir sunum yapan insanı eleştirmen çok yazık. Yapamadıklarından ötürü insanları eleştiriyormuşsun mantığı gün yüzüne çıkıyor. Cümlelerinde ki basitlik zaten ne tür bir düşünce yapısına sahip olduğuna dair bir takım bilgiler sunuyor bana. Unutma insanlar yazdıklarından ve sergiledikleri tavırlardan ötürü kendi bir takım özelliklerini ele verirler, nasıl ki sen bir bardağa bakıp onu yapan şeyin nasıl biri olabileceği hakkında yorum yapabiliyorsan bu durumda aynen böyledir.Dostum öncelikle forumdaki tavrın çok kötü, bir insanı karşına bu şekilde alman yanlış. O dediğim cümleyle senin anlamamış olman benim içinde senden bağımsız bir fikre sahip olmamdır zaten. Ben de senin üstteki mesajından bazı kesitleri anlamadım. O videodaki insanlar araştırma yapıp, kitap okuyup insanlara anlatmasına bir şey demiyorum. Adam araştırmış okumuş anlatıyor millete, bana komik gelen ortada büyük bir şey konuşuyormuş gibi insanın karakteristik yapısından bahsetmek. Neden karşında senin fikrine çok büyük hakaretler yağdırmış gibi benle konuşuyorsun ki, bilimde her insanın fikrinden yola çıkarak gelindi buraya, çıkılmayan yollara da saygı duyuldu.
Attığın kişinin videolarını izledim, az çok anladım ve bana bu kişinin anlattıkları saçma gelebilir, ilk bakışta garip gelebilir. Eleştirdim, yapamayacağımdan değil yapmayacağımdan dolayı. Bana bordo klavyeli, cahilmiş gibi araştırmadan kendi beceriksizliklerinden dolayı sürekli saçma sapan olaylara eleştirel bakan biri gibi görmen üzücü sadece. Bu forumda her insan farklı görüşlere sahip. Oradaki insan sahneye çıkıyor, bir sürü insanla konuşurken herkesin onla aynı fikirde aynı yaşam biçimine sahip olduğunu kimse kabullenmemeli ve saygı duymalı. Ben bu videodaki konuyu eleştirdim sadece (Konuyu bu kadar uzatmaya ve kelime israfı yapmaya gerek yoktu yani.).Seni karşıma alıp konuşmuyor sadece sanal alem üzerinde klavyeyi eline almış bir şeyler bildiğini sanan bir takım bilgiye sahip olmadığı halde bunu sunan insanlara karşı tavır alan bir şahsın bilgisizliğini sorguluyorum. Sen ki bu şahsın kim olduğunu, neden bu takım görüşmeler ve sunumlar yaptığını, nasıl bir yaşanmışlık ile bu günlere geldiğini bilmeden böyle pervasızca yorum yapıyorsun, sonrasında ben senin karşına dikilip ''Dünya genelinde cahil insanların yaptığı gibi araştırmadan ve de soruşturmadan yorum yapma çabasına girme'' deyince alınıyorsun. Bu tür bir sunumu yapamayacak olan sen bu tür bir sunum yapan insanı eleştirmen çok yazık. Yapamadıklarından ötürü insanları eleştiriyormuşsun mantığı gün yüzüne çıkıyor. Cümlelerinde ki basitlik zaten ne tür bir düşünce yapısına sahip olduğuna dair bir takım bilgiler sunuyor bana. Unutma insanlar yazdıklarından ve sergiledikleri tavırlardan ötürü kendi bir takım özelliklerini ele verirler, nasıl ki sen bir bardağa bakıp onu yapan şeyin nasıl biri olabileceği hakkında yorum yapabiliyorsan bu durumda aynen böyledir.
Yusuf Demir#4555
Bu tür konferans ve sunular insanların aynı düşünmeleri sağlama amaçlı değildir, onlara yaşanmışlıklara dair bilgi aktarma çabasıdır. Senin sözlerini karşı çıkmamın nedeni bu şahsı tanımadan direkt olarak konuya yaptığın yanlış ve pekte mantıklı olmayan yorumdan ötürüdür.Attığın kişinin videolarını izledim, az çok anladım ve bana bu kişinin anlattıkları saçma gelebilir, ilk bakışta garip gelebilir. Eleştirdim, yapamayacağımdan değil yapmayacağımdan dolayı. Bana bordo klavyeli, cahilmiş gibi araştırmadan kendi beceriksizliklerinden dolayı sürekli saçma sapan olaylara eleştirel bakan biri gibi görmen üzücü sadece. Bu forumda her insan farklı görüşlere sahip. Oradaki insan sahneye çıkıyor, bir sürü insanla konuşurken herkesin onla aynı fikirde aynı yaşam biçimine sahip olduğunu kimse kabullenmemeli ve saygı duymalı. Ben bu videodaki konuyu eleştirdim sadece (Konuyu bu kadar uzatmaya ve kelime israfı yapmaya gerek yoktu yani.).
Bir nebze haklısın, sadece 3-4 videosunu izledim.Bu tür konferans ve sunular insanların aynı düşünmeleri sağlama amaçlı değildir, onlara yaşanmışlıklara dair bilgi aktarma çabasıdır. Senin sözlerini karşı çıkmamın nedeni bu şahsı tanımadan direkt olarak konuya yaptığın yanlış ve pekte mantıklı olmayan yorumdan ötürüdür.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!