📚 GÖRSEL mi YAZILI mı Kitabını mı Okursunuz, Filmini mi İzlersiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ILoveMaju^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.896
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 🍿
Her ikisi de aynı hikayeyi anlatsa bile, tercihlerimiz farklıdır. Bir eserin hem kitabı hem de sinema uyarlaması varsa, hangisinden başlamayı tercih edersiniz?
"Önce kitap, hayal gücümü kullanırım" mı, yoksa "Önce film, hikayeye hızlıca girerim" mi? Neden bu sıra sizin için önemlidir?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın. 👇

Kitap hayatımda max 3 kere tam okuyup bitirmișirimdir hiç ilgimi çekmez 😅 filmi tercih ederim

Yeni nesilin odak süresi saniyelere kadar düştü bu yüzden yazılı kıtaplara resimlerle destekleyerek okuyucunun ilgisini çekerek kalıcılık elde edilir.
Ben yazılı seçerim.

Yeni nesilin odak süresi saniyelere kadar düştü bu yüzden yazılı kıtaplara resimlerle destekleyerek okuyucunun ilgisini çekerek kalıcılık elde edilir.
Ben yazılı seçerim.
O okuduğum 3 kitapda zamanında edebiyat hocam proje için hikaye okutup içinde soru sorduruyordu onu mecburen okumuștum 😅

O okuduğum 3 kitapda zamanında edebiyat hocam proje için hikaye okutup içinde soru sorduruyordu onu mecburen okumuștum 😅
Banada Dış ticaret işlemleri hocam Zengin Baba Yoksul Baba önermişti okumadım hala.

Kitap vardır, görsellidir ortamı anlatmaz. Kitap vardır o kelimelerde ortamı gözünüzde canlandırırsınız, yazardan yazara değişir bence.

Kitap vardır, görsellidir ortamı anlatmaz. Kitap vardır o kelimelerde ortamı gözünüzde canlandırırsınız, yazardan yazara değişir bence.
O her kelime birbirinden değerli o yüzden görselli kitap yararımıza olmaz zevk ișide var arada tabi ama bende 2. tarafı seçerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl