Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesela oyuncu rütbeli bir kişi acemi rütbesi alıcak onu alması için 125 oyuncu oldurcek 100 demir cevheri kıracak 1.200 oynama suresi yapıcak ve acemi rütbesine atlıyacak bunu nasıl ayarlarım
Ben bunları genellikle LuckPerms, PlaceHolderAPI ve DeluxeMenus ile yapıyorum rütbeleri tek tek confige zeusbir zeusiki diye tanımlıyorum zeusbir zaten o rütbeyi atlamış kişilerde çıkıcak yazı oluyo ve zeusikinin üstünde oluyo böylelikle zeus rütbesini atlamış kişide zeus rütbesini atladın diye bir şey gözüküyo
priority: 1
view_requirement:
requirements:
permission:
type: has permission
permission: group.rütbe1
Bu yukarıda ki örnekte priority öncelik gibi bir şey
İkincisi ise oynama süresi ve diğer istekleriniz.
saat:
type: '>='
input: '%statistic_hours_played%'
output: '1'
deny_commands:
- '[close]'
- '[message] (kısa bir yeterli saati karışalamdığı halde bilgi metni)'
Burda mesela 1 saat oynaması gerektiğini output kısmında görmektesin eğer oyuncu öldürme ise onuda placeholderlarını araştırarak ek eklentiler kullanarak API oluşturup yapabilirsin.
Ben genelde böyle yapıyorum eklentisi varsa bilmiyorum bilen arkadaşım bura atabilir fikirimi size belirtmek için yazdım yardımcı olduysam ne mutlu bana sorularınız vs. varsa ekstradan discorddan yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İYİ FORUMLAR