Bulundu GÖREV PLUGİNİ İSTEĞİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehan12321

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
Merhabalar,

Şöyle bir isteğim var. Rastgele sallıyorum 200 adet görev oluşturacağım. Benim belirlediğim saatlerde örneğin saat 12:00 saat 16:00 ve saat 20:00 bu zamanlarda bir npcye veya bir komuta neyse artık sayesinde oyuncu görevi alacak görevi bitirmeden yeni görev alamayacak veya görevi bırakacak ama böyle olması durumunda bir sonraki görev için saati bekleyecek ve tamamladığı her görevi bir değişkende tutup bu zamana kadar şu kadar görev tamamladın tarzı bir yazı gelecek.

Görevi ne kadar erken tamamlarsa tamamlasın bir sonraki görev için saati beklemek zorunda ve bir sonraki saat gelince tekrar npcye gidip rastgele bir görev alacak npcye gitmeyene görev verilmeyecek ve herkese farklı görevler gelicek rastgele olduğu için

Böyle bir plugin var mıdır varsa yardımcı olabilecek var mı çok teşekkür ederim

Görevler nasıl olacak? Çünkü ona göre planlama yapacağım. Mesela kafamda şöyle bir şey var. Cevher kırma, mob öldürme veya oltalama gibi sadece eventler üzerinden olacaksa çok sade bir plugin yazmak isterim. Ama haricinde ekstra uğraş gerekebilir ya da sistemi otomatikleştirebilirim. Dolayısıyla kodlama dizaynı benim için önemli. Bu arada tecrübem çok olduğu için çok zaman harcamayız.

Görevler nasıl olacak? Çünkü ona göre planlama yapacağım. Mesela kafamda şöyle bir şey var. Cevher kırma, mob öldürme veya oltalama gibi sadece eventler üzerinden olacaksa çok sade bir plugin yazmak isterim. Ama haricinde ekstra uğraş gerekebilir ya da sistemi otomatikleştirebilirim. Dolayısıyla kodlama dizaynı benim için önemli. Bu arada tecrübem çok olduğu için çok zaman harcamayız.
Eşyayı kontrol edip eşyayı ondan alacam örneğin 64 elmas var mı varsa ondan al gibi tüm görevler böyle olacak ama baya bi görev yazmam gerek bunun için hazır bir plugin varsa ben kendim düzenlerim

Bu tarzda otomatikleşmiş bir görev plugini olduğunu sanmıyorum özel olarak kodlatmanız gerekebilir. Önerim forumdaki onaylı satıcı/takımlara kodlatmanız olur.

Tam olarak dediğiniz kadar olmasada quest plugini hem kendim hemde neredeyse tüm güncel sunucular tarafından kullanılmakta. Alternatif olarak battlepass pluginine bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl