Anı Google ve Youtube hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar, şahıs veya şahırlar Google ve Youtube hesabımı çaldı ve Google Adsense gelirlerini kendi banka hesaplarına bağladılar akıllarınca :D. Ben direkt olarak olayın yaşandığı bugün Adliyeye gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kişiler yaptıkları bu hareketten ötürü önce bulunup haklarında açılacak olan davalar ile ilgilenecek, bunun akabinde şahsım adına açacağım tazminat davası ile ilgilenecekler :D

İlk önce çalan kişiyi biliyorsanız bi görüşün olmassa savcılık işlerine girersiniz.

İlk önce çalan kişiyi biliyorsanız bi görüşün olmassa savcılık işlerine girersiniz.
Hesabı kendi yöntemim ile ele geçirdim, savcılıkta şuan suç duyurusu bulunuyor, kişinin ip adresini, ismini vs bulmuş bulunuyorum. Tazminat davası açacağım şahısa.

google güvenlik tedbirleri ileri düzeyde. hesap çalma nasıl oluyor anlatır mısın nerde açık verdiğini

Aslında GOOGLE Güvenlik Sistemi Baya Yüksek Nasıl Çaldırdın ?

2FA kullansaydin hicbiri calinmazdi... gecmis olsun dostum

Son durum ne açtın mı tazminatı
6-7 ay öne suç duyurusunda bulundum, geçen ay hesabın çalındığı günü ve saati bildirmem için adliyeden çağrıldım. Bilgileri verdikten sonra işlem devam etmeye başladı. Bu süreç böyle maalesef ki. Uzun sürüyor lakin etkili oluyor.

6-7 ay öne suç duyurusunda bulundum, geçen ay hesabın çalındığı günü ve saati bildirmem için adliyeden çağrıldım. Bilgileri verdikten sonra işlem devam etmeye başladı. Bu süreç böyle maalesef ki. Uzun sürüyor lakin etkili oluyor.
Hayırlı olsun.

Merhabalar, şahıs veya şahırlar Google ve Youtube hesabımı çaldı ve Google Adsense gelirlerini kendi banka hesaplarına bağladılar akıllarınca :D. Ben direkt olarak olayın yaşandığı bugün Adliyeye gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kişiler yaptıkları bu hareketten ötürü önce bulunup haklarında açılacak olan davalar ile ilgilenecek, bunun akabinde şahsım adına açacağım tazminat davası ile ilgilenecekler :D

Dava felan açmak için para yatırman gerekiyor biliyorsundur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl