Google Play Store Uygulama Yükleme Hizmeti Güncellemeler Ücretsiz ✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabinushka

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
196
Minecraft
Sabinushka,

Discord:

MrAnilcaan_K#5521

1661644148605.png

Google Play Store' uygulama yükleme hizmeti sunuyorum

Uygulamalarınızı, google play store'a yükleyerek daha sonrasında güncelleme yaptığınızda (ÜCRET) talep etmiyorum

Yüklememizi istediğiniz uygulamanızı, rar içerisine APK dosyası, Uygulama görselleri, uygulamanın tanıtım yazısı, uygulama başlığınız ve açıklmanızı ileteniz gerekiyor

İletmeniz gereken dosyalar;

512 x 512 - Uygulamanın Market Logosu (PNG)

1024x500 - Özellik Grafiği (JPG veya PNG)

Uygulamanızın, telefondan alınmış ekran görüntüleri Max: (4 Adet)

Başlık : ( uygulamanızın adı ) 30 karakter en fazla

Kısa açıklama : (uygulama kısa acıklaması ) 80 karakter en fazla

Tam açıklama: ( uygulamanızın genel tanıtımı ) maksimum 4000 karater

Tanıtım Videosu: ( Uygulamanızın youtube'a yüklemiş oldugunuz tanıtım video linki )

İsteğe bağlı!

Uygulamanızın Kategorisi:

Web sitesi : Adresiniz

E-posta : Adresiniz

Gizlilik Politikası : Linkiniz

Uygulamanız yükledikten sonra, ilerde güncelleme yaparsanız iletişime geçerek güncellemesi yapılır

* İllegal hiç bir uygulama kabul edilmez

* Telif hakkı içerebilicek resimler kabul edilmez

* Logo+Görseller, sizin tarafınızdan özel hazırlanmalı. (Kopya resim kabul edilmez)

* Her uygulamayı kabul etmeme hakkım saklıdır, play developer hesabı için tehdit oluşturabilicek, uygulamaları hiç bir şekilde kabul etmiyorum

Hizmet kullanmış veya hizmet kullanıcak kişiler, yukarıdaki şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır

İletişim Discord: MrAnilcaan_K#5521

Not: "Bu Konu bir ürün satış konusu değildir bu konuda satış yapılmamaktadır hiç kimseden her hangi bir ücret talep edilemez sadece
bu konuda belirli kişilerin uygulamaları play store'de istek üzerine yayımlanır!"

Bilgilendirici olmuş başarılar.

Google Play Store' uygulama yükleme hizmeti sunuyorum

Uygulamalarınızı, google play store'a yükleyerek daha sonrasında güncelleme yaptığınızda (ÜCRET) talep etmiyorum

Yüklememizi istediğiniz uygulamanızı, rar içerisine APK dosyası, Uygulama görselleri, uygulamanın tanıtım yazısı, uygulama başlığınız ve açıklmanızı ileteniz gerekiyor

İletmeniz gereken dosyalar;

512 x 512 - Uygulamanın Market Logosu (PNG)

1024x500 - Özellik Grafiği (JPG veya PNG)

Uygulamanızın, telefondan alınmış ekran görüntüleri Max: (4 Adet)

Başlık : ( uygulamanızın adı ) 30 karakter en fazla

Kısa açıklama : (uygulama kısa acıklaması ) 80 karakter en fazla

Tam açıklama: ( uygulamanızın genel tanıtımı ) maksimum 4000 karater

Tanıtım Videosu: ( Uygulamanızın youtube'a yüklemiş oldugunuz tanıtım video linki )

İsteğe bağlı!

Uygulamanızın Kategorisi:

Web sitesi : Adresiniz

E-posta : Adresiniz

Gizlilik Politikası : Linkiniz

Uygulamanız yükledikten sonra, ilerde güncelleme yaparsanız iletişime geçerek güncellemesi yapılır

* İllegal hiç bir uygulama kabul edilmez

* Telif hakkı içerebilicek resimler kabul edilmez

* Logo+Görseller, sizin tarafınızdan özel hazırlanmalı. (Kopya resim kabul edilmez)

* Her uygulamayı kabul etmeme hakkım saklıdır, play developer hesabı için tehdit oluşturabilicek, uygulamaları hiç bir şekilde kabul etmiyorum

Hizmet kullanmış veya hizmet kullanıcak kişiler, yukarıdaki şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır

İletişim Discord: MrAnilcaan_K#5521

Not: "Bu Konu bir ürün satış konusu değildir bu konuda satış yapılmamaktadır hiç kimseden her hangi bir ücret talep edilemez sadece
bu konuda belirli kişilerin uygulamaları play store'de istek üzerine yayımlanır!"
apple store için varmı

Nasıl Neden Hem sizlerin uygulamasını paylaşıyorum senin galiba burda kast ettiğin kısım senin kârın ne ? hemen söylüyeyim sizin uygulamalarınız indikçe benim market hesabım piyasada ün kazanacak ve kendi oyunlarımı yayınlayacağım zaman belli kitlelere ulaşacağım

Nasıl Neden Hem sizlerin uygulamasını paylaşıyorum senin galiba burda kast ettiğin kısım senin kârın ne ? hemen söylüyeyim sizin uygulamalarınız indikçe benim market hesabım piyasada ün kazanacak ve kendi oyunlarımı yayınlayacağım zaman belli kitlelere ulaşacağım

Yani orası mantıklıda hocam uygulama hakları vs. sana geçmiyor mu ?
Riski vs. var senin içinde uygulama sahibi içinde. Sonra bu uygulama sana kâr elde ettirmeyebilir? Yani bunlar benim aklıma takılan sorular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl