★ Shriéna#4702
Ya olm harbi inanıyonuz mu Huawei kullanıcısıyım, şimdi Play Store'ye girdim saçamalayın. Öyle kolay bir şey değil bu olay.
Huawei kooos kocaman firma b planı vardır kesinlikle.Google, Huawei'yi yasaklasa bile eski telefonlar Google uygulamalarına girebilecek. Yeni çıkarılan telefonlar kullanamayacak sadece.
o b planın nokia denedi ama olmadı bakalım harmonyOS b planı olucak mıHuawei kooos kocaman firma b planı vardır kesinlikle.
Valla ben de 3 aylık Huawei var yeni alacaklar düşünsün asjgdkşjasgdlask.o b planın nokia denedi ama olmadı bakalım harmonyOS b planı olucak mı
★ Shriéna#4702
ve not olarak google asistan gibi sesli özelliklere huawei dediğiniz veya huawei'nin model telefonlarını söylediğiniz zaman anlamamazlıkdan geliyor
ben kendim bizzat denedim önceden huawei dedim anlamazlıkdan geldi belki güncelleme gelmiştir ?Hayır, şimdi denedim ve Huawei ile bilgiler veriyor. Anlamamazlıktan gelmiyor.
çın gelişmekde olan bi ülke mi ? trade warsAbd gine yaptırım uyguluyor gelişmekde olan ülkelere
★ Shriéna#4702
ben kendim bizzat denedim önceden huawei dedim anlamazlıkdan geldi belki güncelleme gelmiştir ?
BlackOPS#5407
BlackOPS#5407
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!