Ruby
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- AlwaysRuby
Discord:
alwaysruby
Merhabalar!
Ben, Minecraft sunucularında deneyimli bir geliştiriciyim ve çeşitli projelerde çalıştım. Şu anda ise yeni bir sunucu arayışındayım. Çoğu sunucumun kapanmasının sebebi maliyetsizliktendi ondan dolayı artık kendi sunucumu açmayı bıraktım ve başka sunucularda geliştirici olmaya karar verdim.
Quarina Sunucusu: Quarina sunucusunda geliştirici ve kurucu olarak görev aldım ve sunucunun 60 oyuncuya kadar çekici bir oyuncu kitlesine ulaşmasına katkı sağladım.
Vutraen Sunucusu: Vutraen sunucusunda da geliştirici olarak yer aldım ve sunucunun 30 oyuncuya kadar çekici bir oyuncu kitlesi bulunmaktaydı.
Bu süreçlerde kazandığım deneyim ve yeteneklerle, yeni projelerde de başarılı olacağıma inanıyorum. Çeşitli lisanslara sahip olmam ve çeşitli sunucular üzerinde çalışmış olmam, benim için büyük bir avantaj.
Minexon Vita Teması
Vulcan Plugin Lisansı
PlayerVaultsX Plugin Lisansı
Boss Plugin Lisansı
LPX Plugin Lisansı
ItemsAdder Plugin Lisansı
FlameCord Plugin Lisansı
2 BoxPvP Plugin Paketi(Özel,Hazır)
Towny Plugin Paketi(Özel,Hazır)
Konu tasarımı,banner,logo
ve daha çok şey....
Gönüllü olmayı tercih ediyorum. Bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer lisanslarımın leak olduğunu falan düşünüyorsanız kanıtlayabilirim.
Discord: alwaysruby
Ben, Minecraft sunucularında deneyimli bir geliştiriciyim ve çeşitli projelerde çalıştım. Şu anda ise yeni bir sunucu arayışındayım. Çoğu sunucumun kapanmasının sebebi maliyetsizliktendi ondan dolayı artık kendi sunucumu açmayı bıraktım ve başka sunucularda geliştirici olmaya karar verdim.
Özgeçmişim:
Kte Project: Kte Project bünyesinde kurucu olarak görev aldım ve burada çeşitli projelerde yer aldım. Burası hala kapanmadı ve burada pluginler yapıyoruz. KteRising lav yükseliyor yaptık bile.Quarina Sunucusu: Quarina sunucusunda geliştirici ve kurucu olarak görev aldım ve sunucunun 60 oyuncuya kadar çekici bir oyuncu kitlesine ulaşmasına katkı sağladım.
Vutraen Sunucusu: Vutraen sunucusunda da geliştirici olarak yer aldım ve sunucunun 30 oyuncuya kadar çekici bir oyuncu kitlesi bulunmaktaydı.
Bu süreçlerde kazandığım deneyim ve yeteneklerle, yeni projelerde de başarılı olacağıma inanıyorum. Çeşitli lisanslara sahip olmam ve çeşitli sunucular üzerinde çalışmış olmam, benim için büyük bir avantaj.
Lisanslarım:
Minexon Site Lisansı (Sınırsız)Minexon Vita Teması
Vulcan Plugin Lisansı
PlayerVaultsX Plugin Lisansı
Boss Plugin Lisansı
LPX Plugin Lisansı
ItemsAdder Plugin Lisansı
FlameCord Plugin Lisansı
2 BoxPvP Plugin Paketi(Özel,Hazır)
Towny Plugin Paketi(Özel,Hazır)
Konu tasarımı,banner,logo
ve daha çok şey....
Gönüllü olmayı tercih ediyorum. Bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer lisanslarımın leak olduğunu falan düşünüyorsanız kanıtlayabilirim.
Discord: alwaysruby
Son düzenleme: