Bulundu Gönüllü geliştirici/moderatör aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerimalucm

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-1
Minecraft
kerimaluc

Discord:

kerimaluc

açmakta olduğumuz .... isimli survival sunucumuza Gönüllü 2 adet geliştirici 4 adet moderatör aranıyor. Şu an yetkili ekibimizde kimse bulunmamaktadır
moderatör gereklilikleri:
- Survival bilgisi (temel),
- Genel komutlara hakim olma,
- Aktiflik
- 15+ Yaş
geliştirici gereklilikleri:
- Komutlara hakim olma,
- Survival bilgisi (ayrıntılı),
- Aktiflik
- 15+ Yaş
Yetkili olmak isteyenler discorddan bana ulaşabilir.
Discord: kerimaluc
Sunucu açık ancak geliştirilmeli! açılıyor!

ücretsiz olarak çalışıcak arkadaşlar arıyoruz sunucumuz geliştiğinde ücretler sonradan konuşulacaktır.

Kod:
ücretsiz olarak çalışıcak arkadaşlar arıyoruz sunucumuz geliştiğinde ücretler sonradan konuşulacaktır.

bu cümleyi çok duydum :)

Kod:

bu cümleyi çok duydum :)
Sunucu bütçesi kısıtlı olabilir doğal karşılamak gerekir ayrıca gelişim aşamasındaki paket yapımcıları iletişime geçebilir

Sunucu bütçesi kısıtlı olabilir doğal karşılamak gerekir ayrıca gelişim aşamasındaki paket yapımcıları iletişime geçebilir
Dostum, piyasada gerçekten bu tarz çok insan var. Geliştiricinin emeği de engel yemek oluyor genelde.

Dostum, piyasada gerçekten bu tarz çok insan var. Geliştiricinin emeği de engel yemek oluyor genelde.
Anladım piyasada pek değişen bişey yok sanırım. Hep kitlesi aynı yaş grubunda aynı zeka seviyesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl