Gönüllü Gönüllü bir şekilde geliştiricilik yapılır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Athictus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Athictus

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Athictus

Discord:

athictus

Merhabalar,

Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek isterim. Adım Anıl, 17 yaşındayım. Uzun süredir script ve plugin ayarlamalarıyla ilgileniyor; özellikle Türkçeleştirme ve optimizasyon konularında kendimi yeterli görüyorum. Ayrıca tamamen kendim tarafından geliştirilmiş bir göktaşı eklentim bulunmaktadır. Daha önce herhangi bir sunucuda görev almadım; ancak bilgi ve becerilerimle sunucunuza katkı sağlayabileceğime inanıyorum.

Sunucunuz için elimden gelen desteği sağlamaya hazırım. Herhangi bir ücret, yetki veya benzeri bir talebim bulunmamaktadır; amacım yalnızca boş zamanımı verimli bir şekilde değerlendirerek faydalı olmaktır.

Benimle iletişime geçmek isterseniz Discord üzerinden ulaşabilirsiniz: athictus

Merhabalar,

Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek isterim. Adım Anıl, 17 yaşındayım. Uzun süredir script ve plugin ayarlamalarıyla ilgileniyor; özellikle Türkçeleştirme ve optimizasyon konularında kendimi yeterli görüyorum. Ayrıca tamamen kendim tarafından geliştirilmiş bir göktaşı eklentim bulunmaktadır. Daha önce herhangi bir sunucuda görev almadım; ancak bilgi ve becerilerimle sunucunuza katkı sağlayabileceğime inanıyorum.

Sunucunuz için elimden gelen desteği sağlamaya hazırım. Herhangi bir ücret, yetki veya benzeri bir talebim bulunmamaktadır; amacım yalnızca boş zamanımı verimli bir şekilde değerlendirerek faydalı olmaktır.

Benimle iletişime geçmek isterseniz Discord üzerinden ulaşabilirsiniz: athictus
discord üzerinden istek attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl