GoldSaw Çakma Lobi Eklenti Paketi v1.0 | 1.8.x - 1.14 | Bir çakma lobide daha neler olabilir ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulitorius

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19

Discord:

GoldSaw#7649

cooltext335580825984186.png

▸ 1.8.x - 1.14 sürümlerine kadar uyumlu!
▸ Kolay düzenlenebilir!
▸ Gelişmiş sistemler!

ve daha fazlası...

cooltext335580915968879.png

● Kayıt sistemi ve aktarım (Kayıt veya giriş yapıldıktan sonra aktarım sadece OP olmayan oyuncular üzerinde çalışır):

download.png

● Yetkili paneli

download.png

download.png

download.png

download.png

download.png

ve daha fazlası...

cooltext335582518367819.png

● Mega İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

● VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

● Discord: GoldSaw#7649

NOT:
Diğer sistemlerin görsellerini koymadım üşendiğimden dolayı :( Kendiniz indirip bakarsanız pişman olmayacaksınız :) Ayrıca tanıtım videosu yakında eklenecektir.

Ekli dosyalar

• cooltext335580825984186.png
    cooltext335580825984186.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 411
Başarılı Gözüküyor.

Başarılı bir çalışma olmuş birçok kişinin işine yarayacaktır.

Başarılar güzel olmuş.

Ciddi anlamda emek verilen bir paket olmuş. Açıkçası bu türden eklenti paketlerine çok ihtiyacımız var :)

Başarılı Gözüküyor.
Teşekkürler :)

Başarılı bir çalışma olmuş birçok kişinin işine yarayacaktır.
İnşallah xd teşekkürler

Başarılar güzel olmuş.
Teşekkürler :)

Ciddi anlamda emek verilen bir paket olmuş. Açıkçası bu türden eklenti paketlerine çok ihtiyacımız var :)
Yapabilirsek yapıp paylaşacağız inşallah. Teşekkürler :)

yine yakıyorsun bebeğim <3

Mukkemmel baska paketler beklerim

Bir Şey Sorucam Çakma Lobi Ne Oluyo Ki HUB Sunucu Kurmuşluğum Var BungeeCordtan Ama Çakma Lobi Ne Yaw ???

Bir Şey Sorucam Çakma Lobi Ne Oluyo Ki HUB Sunucu Kurmuşluğum Var BungeeCordtan Ama Çakma Lobi Ne Yaw ???
Giriş yapan oyuncunun aktarılmasını sağlayan bu sistem birnevi kalkan görevi görüyor. Üzerine çok fazla RAM vermiyorsun ve oyuncunun yükü direk giriş yaptığı gibi ana lobideki makineye binmiyor, çakma lobideki makine, bot üyeleri de az çok engelliyor.

Giriş yapan oyuncunun aktarılmasını sağlayan bu sistem birnevi kalkan görevi görüyor. Üzerine çok fazla RAM vermiyorsun ve oyuncunun yükü direk giriş yaptığı gibi ana lobideki makineye binmiyor, çakma lobideki makine, bot üyeleri de az çok engelliyor.

Bunun Adı Çakma Lobimiymiş Ben Zaten Yapıyodum Bunu : D

Tebrik ederim güzel paket. (edited)

Son düzenleme:
İndirmedim fakat çok emek verilmiş gibi gözüküyor. Eline sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl