GokhannT isimli sahtekarın ifşası.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tobi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tobi

"No one cared who I was until I put on the mask."
Elmaslar
141
Merhabalar sayın MC-TR halkı ben play.ottomanmc.net sunucusunun paketini, haritasını yapan kişiyim geçtiğimiz günlerde gökhan yetkimi aldı ve ban attı (arkadaşlarıma bile atmış) daha sonrasında skypeden sildi beni bugün sunucuya tekrar girebildim nasıl olduysa girdiğimde sunucudaydı ben neden böyle yaptın dedim hiçbişey demeden bana ban attı beni o sunucudan tanıyan tanır UchihaItachi.
Tek söylemek istediğim bu adamın sunucusuna gitmeyin, yaptığı tek şey 24 saatin 30 dk si girip bi event yapıp çıkmak, insanları kullanıyor ve hiçbir yardımda etmiyor.

Minecraft çocuk oyunu oldu artık bunu belirtiyorum anlamıyorsunuz böyleleri çok var sunucuna gelip ana avrat söveni var paketini editleyip satanı var paketini değiştirip paylaşan var sunucusunu böbürlenen var artık paket yapmıyorum sizede tavsiye etmiyorum bu gibi emek hırsızları ve veledler olduğu sürece ücretsiz iş yapmayın paralı yapın geçin.

Aslında yaş sınırlaması gelse iyi olur bizler içinde iyi olur hem veledler girmez ama oda yok zaten hep veledler oynuyor yok gelip ana avrat sövüp Skype çağrılarininda ses değiştirme programıyla ln olum sen kimsin bak 17 yaşımdayım diyip kandırıyorlar ama Minecraft'ın boku çıktı ben size söyleyim benide veledlerden biri dolandırdı aldı paketi engelledi gitti ve daha sonra gidip benim paketi satıyordu bazı oyuncular almış tabi bende buna karşılık kalmadım o zaman paketin içinde gizli bir plugin eklemiştim nolur nolmaz diye orda adımı yazdım ve plugin paketini alan çocuktan ve onlarda telif hakkı attım mecburen paket yasadışı kullandığı için böyle veledlere güvenmiyeceksiniz o zamandan beri veledlere plugin satmaya başladım yani yaş sınırlaması belirledim +16 ustundekilere satmamaya basladim ve şimdi barkod ekliyeceğim plugin paketlerime ve sizede öneriyorum barkod ekleyin telif hakkını alin bi bok yapamazlar Not: bu arada bok kelimesi uyarıya sebepse duzeltirim

Son düzenleme:
Ciddiden Yazık Yaş Sınırlaması +8 Düştü Elini Sallasan 50 Tanesi Denk Gelir.

Aslında yaş sınırlaması gelse iyi olur bizler içinde iyi olur hem veledler girmez ama oda yok zaten hep veledler oynuyor yok gelip ana avrat sövüp Skype çağrılarininda ses değiştirme programıyla ln olum sen kimsin bak 17 yaşımdayım diyip kandırıyorlar ama Minecraft'ın boku çıktı ben size söyleyim benide veledlerden biri dolandırdı aldı paketi engelledi gitti ve daha sonra gidip benim paketi satıyordu bazı oyuncular almış tabi bende buna karşılık kalmadım o zaman paketin içinde gizli bir plugin eklemiştim nolur nolmaz diye orda adımı yazdım ve plugin paketini alan çocuktan ve onlarda telif hakkı attım mecburen paket yasadışı kullandığı için böyle veledlere güvenmiyeceksiniz o zamandan beri veledlere plugin satmaya başladım yani yaş sınırlaması belirledim +16 ustundekilere satmaya basladim ve şimdi barkod ekliyeceğim plugin paketlerime ve sizede öneriyorum barkod ekleyin telif hakkını alin bi bok yapamazlar Not: bu arada bok kelimesi uyarıya sebepse duzeltirim
Barkod eklemek derken ?

Dostum burda kendini haklı duruma çıkarmaya çalışma bence ve biraz az yalan at
Sunucudaki heryeri mahvedip panelden minecraft sunucusunu arma 3 sunucusuna dönüştürende bendim dimi :)

Geçmiş olsun hocam. herkesin dediği gibi paralı yapman en iyisi olur.

Dostum burda kendini haklı duruma çıkarmaya çalışma bence ve biraz az yalan at
Sunucudaki heryeri mahvedip panelden minecraft sunucusunu arma 3 sunucusuna dönüştürende bendim dimi :)
Hiçbişey söylemeden herşeyimi al banla, skypeden sil sonrada kendini iyi gösterme sahtekar herif seni.

Bu Tür konular forumda yasaktır lütfen Forum Kurallarına uyunuz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl