Çözüldü Godaddy Alan Adı Yönetim Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolib945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.009
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolib945

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
16
Minecraft
bolib945
Merhabalar, minecraft sunucum için goddaddy.com'dan bir .pw alan adı satın almıştım fakat dns yönete basınca

Maalesef işleminiz yapılırken bir hata oluştu.​

Hemen yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Teşekkür Ederiz.

Bu hatayı alıyorum sizdede oluyor mu bunun bir çözümü var mı müşteri hizmetleri ile de iletişime geçtim bir sonuç alamadım adam ticket açtım dedi ticket açıldığına dair bir e-posta bile gelmedi. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
R10'da sizin yaşadığınızı yaşan 2-3 kişi olmuş. Önerileri başka tarayıcıdan goddady'e giriş yapman yönünde olmazsa gizli sekmeden giriş yapmayı da deneyebilirsin ama kesin bir çözüm değil. Kesin çözüm için müşteri hizmetlerinin ticketini beklemelisin.

R10'da sizin yaşadığınızı yaşan 2-3 kişi olmuş. Önerileri başka tarayıcıdan goddady'e giriş yapman yönünde olmazsa gizli sekmeden giriş yapmayı da deneyebilirsin ama kesin bir çözüm değil. Kesin çözüm için müşteri hizmetlerinin ticketini beklemelisin.
Sorunu müşteri hizmetlerinden çözdüm. Belki bu sorunu yaşayan bir kaç kişi vardır diye nasıl çözdüğümü anlatayım. Googledaki bütün çerezleri temizledim modemi kapatıp 5 dakika bekledikten sonra tekrar açtım düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl