Çözüldü GM1 yazınca sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wahned_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 365
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wahned_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba bir oyun modu değiştirince mesela /gmc /gms fln Keyubu >> oyun modunuz değiştirildi fln yazıyor ben o Keyubuyu nerden OburNetwork yaparım ?
çok acil lütfen

Merhaba bir oyun modu değiştirince mesela /gmc /gms fln Keyubu >> oyun modunuz değiştirildi fln yazıyor ben o Keyubuyu nerden OburNetwork yaparım ?
çok acil lütfen

essentials.jar dosyasını sunucu kapalıyken winrar olarak aç, orda mesajların olduğu dosyalar var, ben skeyubu paket kulllanmadım essentials keyubu tagı olan dosyayı kullanıyordur ordan değiştir. ancak türkçe karakterlerini sonradan ctrl f den
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deki karakterlerle değiştirmeyi unutma

Eski sürüm ise Essentials configte messages.en.yml yi notepad++ ile aç bul a bas oraya keyubu yaz alta oburnetwork yaz tümünü değiştire bas.
Yeni versiyon ise essentials.jar a sağ tıkla win rar ile aç a bas ordan languages e gir orda messages.tr.yml var onu notepad++ ile aç bul a bas yukarıya keyubu alta oburnetwork yaz.

Teşekkürler Allah razı olsun

essentials.jar dosyasını sunucu kapalıyken winrar olarak aç, orda mesajların olduğu dosyalar var, ben skeyubu paket kulllanmadım essentials keyubu tagı olan dosyayı kullanıyordur ordan değiştir. ancak türkçe karakterlerini sonradan ctrl f den
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deki karakterlerle değiştirmeyi unutma
Bu site o paylaştığın şeyi otomatik yapıyor.

Alttan utf-8 text >> java entities kısmını seçersen ö ü gibi karakterleri otomatik çevirecektir. Yararlı olur diye düşünüyorum. Tek tek çevirmekten kolay sonuçta.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl