Çözüldü Gm 1 komutunu kullanınca chatte çıkan sw adını değiştiremiyorum. Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan L2Dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L2Dev

Nefes al, ilham ver.
Yasaklandı
Elmaslar
83
Minecraft
L2Dev
X
cnblbll1
Chatte /gm 1 komutu kulanınca ÖRNEKSWADI>> Oyun modun yaratıcılık olarak değiştirildi! yazısındaki örnekswadı kısmını değiştiremiyorum essentials .jar dan denedim ama olmadı, gameMode=\u00a76Oyun Modun Degistirildi\! kısmı tamam ama baştaki sw adı değiştirmeyi bulamadım ctrl+f ile her dosyayo didik didik aradım ama chat teki sw adı hiç bir yerde yazmıyor, bu arada bu server paketi internetten alıntıdır paketi paylaşan arkadaşa helal olsun çok güzel yere gömmüş adını anlaşılan.

Ekli dosyalar

• Inked2021-01-04_03.15.53_LI.jpg
    Inked2021-01-04_03.15.53_LI.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 42
Dostum bu sorun çözümü gayet basit bunu sadece operatörler görür yani /op yetkisi olanlar kendinden alarak denermisin birde.

Op u aldım ama yine aynı sadece yetkin yok uyarı verdi
consol dan gm 1 verince aynı olay oluyor bir türlü oradaki sw adını değiştiremedim

Dostum hiç bir sorun yok sana bunu söyleyebilirim konsoldan gözükme sebebi yaratıcılık modunun senin üzerinde kullanılması yani merak etme sorun olmaz denedim senin için sorunun çözüldüyse çözüldü etiketleyip elmas verebilirsiniz :-) yardımcı olduysam ne mutlu bana.

başka bir paket indirdim onu kurdum ondakini rahatlıkla silebildim değiştirebildim bununkinide değiştirebilirsim çok güzel olur büyük ihtimalle bir yere gömülü diye tahmin ediyorum yardım edebilirsen çok sevinirim

başka bir paket indirdim onu kurdum ondakini rahatlıkla silebildim değiştirebildim bununkinide değiştirebilirsim çok güzel olur büyük ihtimalle bir yere gömülü diye tahmin ediyorum yardım edebilirsen çok sevinirim
Kodları paylaşırmısın

dosya

Ekli dosyalar

Olup olmadığını söylersin olduysa konuya çözüldü diyip elmas bırakman yeterli.

Ekli dosyalar

Dediğim gibi 2. bir oyuncuyla denemen gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl