Tasarım GloryNW Logo Çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brocla

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
61

Discord:

brocla

- Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum Umarım Beğenirsiniz -

i6Nuyox.png

kendi sunucumuz için yaptırmıştık gerçekten çok başarılı oldu her isteğimizde baştan revize yaptı kendisine teşekkür ederiz

Uzun süredir birlikte çalıştığımız arkadaşımız, sunucumuzun %95’lik tasarım sürecinde menülerden konu tasarımlarına, ESC ekranından hotbara kadar her detayı büyük bir emekle, defalarca revize ederek ortaya koydu.
Tasarım konusunda gözü kapalı tercih edilebilecek biri. En ufak bir memnuniyetsizlikte bile çalışmayı beğenilene kadar tekrar tekrar düzenlemekten asla vazgeçmiyor; sabırla ve sıkılmadan en iyi sonucu ortaya çıkarmayı hedefliyor.
Her işinde olduğu gibi bu projede de son derece başarılı bir performans sergilemiş. Kendisine emekleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Uzun süredir birlikte çalıştığımız arkadaşımız, sunucumuzun %95’lik tasarım sürecinde menülerden konu tasarımlarına, ESC ekranından hotbara kadar her detayı büyük bir emekle, defalarca revize ederek ortaya koydu.
Tasarım konusunda gözü kapalı tercih edilebilecek biri. En ufak bir memnuniyetsizlikte bile çalışmayı beğenilene kadar tekrar tekrar düzenlemekten asla vazgeçmiyor; sabırla ve sıkılmadan en iyi sonucu ortaya çıkarmayı hedefliyor.
Her işinde olduğu gibi bu projede de son derece başarılı bir performans sergilemiş. Kendisine emekleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim <3

bir sunucuya benze olmuş sanki çözemedim lamalı bir sunucuydu oda :X
Lamalı Diye Bahsettiğiniz Logoda Benim Tarafımdan Yapılmıştı Fakat Lama Aksine Deveydi Ordaki Hatırlıyo Olmanıza Sevindim Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim <3

Tatlı olmuș elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl