GLORY Webscript - Otomatik Güncellemeler, Hazır 5 farklı ödeme entegrasyonu, ve daha fazlası

CSS Geliştirilebilir.Fontlar Değiştirilmeli.Kendi Temamızı Yapabiliyorsak Tadından Yenmez

Gayet güzel, başarılar dilerim :)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
CSS Geliştirilebilir.Fontlar Değiştirilmeli.Kendi Temamızı Yapabiliyorsak Tadından Yenmez
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Temel değişiklikler için yönetim panelinde seçenekler var, diğer yandan CSS ile büyük ölçüde temayı düzenleyebilirsiniz. JQuery biliyorsanız zaten temayı baştan aşağı değiştirebilirsiniz demektir.

Gayet güzel başarılı bir web scriptleri yapmışsın. Hayırlı kazançlar dilerim

Severek kullandığım bir script.

Skriptin tasarımı iyi ama - yönünü sidabar bölümü hem sağa hem sola olması "bana göre hoş durmamış bana göre " onun harici
Screenshot_1.png

Yukarıda Belirtiğim oklar ile yukardaki bölümü yep yeni bir sezon yazan yere konumlandırsan kare ile aldığım yeri de kayar bir foto galeri şekilin de yapsan hiçte iyi olmaz aslında şuanki hali güzel ama dedimklerim doğrultusunda yapsam daha güzel olur diye düşünüyorum

Severek kullandığım bir script.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim <3

Skriptin tasarımı iyi ama - yönünü sidabar bölümü hem sağa hem sola olması "bana göre hoş durmamış bana göre " onun harici
Ekli dosyayı görüntüle 67208
Yukarıda Belirtiğim oklar ile yukardaki bölümü yep yeni bir sezon yazan yere konumlandırsan kare ile aldığım yeri de kayar bir foto galeri şekilin de yapsan hiçte iyi olmaz aslında şuanki hali güzel ama dedimklerim doğrultusunda yapsam daha güzel olur diye düşünüyorum

Tasarım bölümünü ister bu şekilde:
1554470450785.png

İster bu şekilde:
1554470463988.png

İster bu şekilde:
1554470483524.png

Veya tek sayfa halinde:
1554470496928.png

gözükmesi için yönetim panelinde ayar var. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Güncellemelerle geliştirmeye devam ediyoruz. Son yenilikler aşağıdaki gibidir:

Sürüm Notları 1.0.2d
Moderasyon -> Güncellemeler sayfasından güncellemeyi yapabilirsiniz.
-İstatistiklerdeki ufak bir hata düzeltildi. (1 aydan az istatistik olduğunda 1 haftalık istatistikler de gösterilmiyordu.)

Sürüm Notları 1.0.2e
-Copyright alanını düzenleme seçeneği eklendi.

Sürüm Notları 1.0.2f
-Moderasyon panelindeki manuel kredi yükleme sayfasındaki hata düzeltildi.
-Eposta koruma seçeneği eklendi. Kullanıcı epostası değiştirilirken eposta onayını açıp kapatabilirsiniz.
-Eposta değiştirme sayfasındaki küçük bir hata giderildi. -Giriş yapılırken küçük bir hata giderildi.

Başarılı bi skript almayı düşünüyorum :)

Referans arayan olursa Anadolu Network web sitesi 4 aydır sorunsuz aktiftir...

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun!
Sadece bugün 23:59'a kadar verilecek siparişler için geçerli %50 indirim.
GLORY Webscript 200TL 100TL
GLORY Protect 75TL 37.5TL

unutulmamalı...

Fiyatı kalitesine göre normal özellikle ayrı ayrı temalar sunmanız çok hoşuma gitti iyi satışlar.

@GLORY Webscript Demo Eklerseniz Sevinirim Resimlerde Gitmiş Hosting Yoksa Sağlayabilirim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl