Glory Partnerlik Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

Partnerlik Sistemi.jpg

Başvurmak için Forum üzerinden özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

NOT : Çeviri alanında ekip arkadaşları arıyoruz.

Merhaba, ben 15 yaşındayım. Şartlar kısmında 18 yazılmış. Yinede başvurma şansım var mı?

Merhaba, ben 15 yaşındayım. Şartlar kısmında 18 yazılmış. Yinede başvurma şansım var mı?
Bir Ekibin lideri olarak başvurucaksanız, maalesef ekbinizi kabul edemeyiz.

Ama bireysel olarak başvurucaksanız buyrun, özel mesaj gönderin, konu hakkında detaylıca görüşelim.

Bir Ekibin lideri olarak başvurucaksanız, maalesef ekbinizi kabul edemeyiz.

Ama bireysel olarak başvurucaksanız buyrun, özel mesaj gönderin, konu hakkında detaylıca görüşelim.

Bireysel olarak başvuru yapabileceğime sevindim. O zaman başvurumu hazırlıyorum :)

18 yaşından yüksek veya o yaşta olan birisi neden sisteminizi kullansın ki? kuracağı takımı yönetemiyorsa bir zahmet kurmasın takımını. Başarılar

18 yaşından yüksek veya o yaşta olan birisi neden sisteminizi kullansın ki? kuracağı takımı yönetemiyorsa bir zahmet kurmasın takımını. Başarılar
Detaylıca okuyun derim, takımın yönetimini biz yapmıyoruz, her takım kendi kararları alıp yönetimini kendisi yapıyor.
Sistem sadece kaliteli takımların yardımlaşması amacıyla kuruldu.

Takım toplamak güç gözüküyor kimse başkasının sorumluluğu altına girmek istemiyor daha doğrusu kimse birşey yapmak için uğraşmak istemiyor kendini geliştirmek isteyenler için güzel olacağını düşünüyorum Mimar kısmında sağlam bir mimar varsa yanına destek sağlayalım anlaşma sağlanırsa discorddan ulaşabilirsiniz.

Takım toplamak güç gözüküyor kimse başkasının sorumluluğu altına girmek istemiyor daha doğrusu kimse birşey yapmak için uğraşmak istemiyor kendini geliştirmek isteyenler için güzel olacağını düşünüyorum Mimar kısmında sağlam bir mimar varsa yanına destek sağlayalım anlaşma sağlanırsa discorddan ulaşabilirsiniz.

İşte, güç altına sokmuyoruz kimseyi.. Olay sadece 1-2 ekibin ortak olarak müşterilerini birbirine yönlendirmesi.

Mimari konu hakkında eski konularımı inceliyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl