EmreSHN#4551
Bunda ! işareti koyma var mı?Şu plugin işini görecektir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EmreSHN#4551
Bunda ! işareti koyma var mı?
on chat:
if message starts with "!":
stop
loop all players:
if loop-player is not event-player:
if loop-player's world is not world of event-player:
remove loop-player from chat recipients
ikisini'de deniyeceğim teşekkür ederimİndirip bakabilirsin. Eğer yoksa ! işareti koymayı istiyorsan şu skripti vereyim sana,
Kod:on chat: if message starts with "!": stop loop all players: if loop-player is not event-player: if loop-player's world is not world of event-player: remove loop-player from chat recipients
Hemen dönüş sağlıyacağım.Rica ederim, geri dönüşünüzü bekliyorum.
WorldChat çalışmadı 1.12.2 sürümünü kullanıyorum.Rica ederim, geri dönüşünüzü bekliyorum.
sonerinbow
Teşekkür ederim. Bunu deniyeceğim.Essentials kullanıyorsan EssentialsChat kısmına gelip radius bölümünü 0 dan yukarı yapın 10 yaparsanız 10 blok içindeki kişiler yazdıklarınızı görebilir yazdıklarınızın başına "!" eklerseniz herkes görebilir.
! komutu olmuyorEssentials kullanıyorsan EssentialsChat kısmına gelip radius bölümünü 0 dan yukarı yapın 10 yaparsanız 10 blok içindeki kişiler yazdıklarınızı görebilir yazdıklarınızın başına "!" eklerseniz herkes görebilir.
Permi nedir?Permini verdiniz mi acaba ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!