Çözüldü Global Rank

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AysuD.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.578
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AysuD.

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
öncelikle cevap verem herkese teşekkürler. Essentials Group Manager plugini ile örneğin hub sunucumda Factionsda Vip verince SkyBlockta da adam Vip olucak. Hubda birine mod verince skyblock ve factionda da mod olucak nasıl yapabilirim ?

öncelikle cevap verem herkese teşekkürler. Essentials Group Manager plugini ile örneğin hub sunucumda Factionsda Vip verince SkyBlockta da adam Vip olucak. Hubda birine mod verince skyblock ve factionda da mod olucak nasıl yapabilirim ?
PermissionsEx MySQL bağlarsanız dediğiniz şey olucaktır.

GroupManager ile bir çözümü yok mudur PEX hakkında hiçbir bilgim yok da GroupManager a alıştım ben..

GroupManager ile bir çözümü yok mudur PEX hakkında hiçbir bilgim yok da GroupManager a alıştım ben..
group manager ile ancak grup yetkı vb verirsiniz.
global için @MoonQS dedigi gibi yapmalısınız.
@MoonQS eger PermissonEX i MySQL a baglamayı bize yeni bi konu açarak tanıtırsa bizlerde faydalanırız inşallah.
Çogu kişi bilmiyor.Umarım bu konuda bize rehberlik eder.

group manager ile ancak grup yetkı vb verirsiniz.
global için @MoonQS dedigi gibi yapmalısınız.
@MoonQS eger PermissonEX i MySQL a baglamayı bize yeni bi konu açarak tanıtırsa bizlerde faydalanırız inşallah.
Çogu kişi bilmiyor.Umarım bu konuda bize rehberlik eder.
Aslında çok basit birşey zamanım olursa paylaşırım :D

Configi aç. Backend: file olucak oradaki File'yi sil yerine sql yaz.
Sunucuna restart at config değişicek MySQL bilgi yerleri gelicek. Onları doldur tekrar restart at. O plugin ve dosyaları istediğin sunuculara at hepsinde vip olucaktır.

MySQL tam olarak ne ve nasıl kullanılıyor daha önce hiç kullanmadımda.pek bir bilgim yok

MySQL tam olarak ne ve nasıl kullanılıyor daha önce hiç kullanmadımda.pek bir bilgim yok

MySQL veri tabanıdır. Tüm verilerini saklar. Sunucun batihost ise ücretsiz veriyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl