Global Nomad Online profesyonel oyun için yönetim ekibi arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzMablung

mc.gnomc.com
Elmaslar
76
Minecraft
HzMablung

Discord:

HzMablung#3856

Global Nomad Online hayatta kalma sunucusu olarak ekip arkadaşları arıyoruz. 2 adet Admin, 1 adet Moderatör ve grafik tasarım ekibi yada grafik tasarım yapabilen bir kişi arıyoruz.

Başvuru Şartları:
1-)Türkçe kurallarına hakim olmalısınız.
2-)Ekip içi iletişim kabiliyetiniz yüksek olmalı.
3-)Oyuncu ile iletişim kabiliyetiniz yüksek olmalı.
4-)Sabırlı olmalısınız.
5-)16 yaşını doldurmuş olmalısınız.
6-)Discord uygulamasına sahip olmalısınız.
7-)Hiyerarşi sisteminin getirdiği sorumluluklara uymalısınız.

Eğer bunlara sahip olduğunuzu düşünüyorsanız,lütfen aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.En kısa zamanda incelenip,size geri dönüş yapılacaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:

Açıkçası şu son zamanlarda oldukça boş zamanım oluyor ki sunucuyu da deneyimlemek isterim. Discord İletişim Adresim; Yiğit Efe Okur#8397

Ekledim sizi,ilginiz için teşekkür ederim ^^

Tecrübeli ve deneyimli bir grafiker / tasarımcı neden sizinle çalışmalı? Yani katkısı ne olacak

Tester olarak sunucunuza bakabilirim ! xChairs Sevilen Biri <3#4713 ark atarmısınız

Hocam o nasıl bir discord nicki :D Ekleyemiyorum siz eklerseniz sevinirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tecrübeli ve deneyimli bir grafiker / tasarımcı neden sizinle çalışmalı? Yani katkısı ne olacak
İşte gerçekten bu soruyu bekliyordum.

Öncelikle yapmış olduğu her shop'a kendi ismini yazacağından dolayı,bizim yaptığımız reklam aynı zamanda kendisinin de reklamı.Global Nomad Olarak reklama güzel bir bütçe ayırdık,bu demek oluyor ki tasarımcımızın reklamına da güzel bütçe ayırdık.

Hepsi bir kenara,yaptığı işi doğru şekilde yapan bir ekipte çalışacak.Gerçekten samimi arkadaş ortamına,sadece Minecraft'ta değil her yerde sahip olacağı bir arkadaş ortamı olacak.Yaptığı işi hevesle yapan,emek veren bir ekiple çalışma fırsatı bulacak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl