Hocam maalesef skriptlede denedim, internet sıkıntısı vesairede yok ve bir çok kişi bu problemi yaşıyor.Merhaba,
Sorun internet veya sunucuya geç katılma sebeplerinden olabilir, onun haricinde bir fikrim yok. İsteğe bağlı olarak Skript ile girişte malum komutu kullandırabilirsiniz.
Plugin konsoldan yazılan komutları algılamıyor.Maalesef bir fikrim yok. Daha detaylı bir araştırma yapabilirsiniz. Bir de Skript'in neden çalışmadığını sorabilir miyim?
Hocam texture pack direk bilgisayarımda yüklü fakat alakası olduğunu sanmıyorum, direk gui gelmiyor.texture packi items adder ile vb mi yüklüyorsunuz yoksa direkt bilgisayarınzda mı yüklü?
atomickill7
eklenti oyuncu sunucuya girdiğinde değil, sunucu tarafından gelen texture packi yüklediğinde gönderiyor menüyüHocam texture pack direk bilgisayarımda yüklü fakat alakası olduğunu sanmıyorum, direk gui gelmiyor.
Anladım hocam teşekkürler, deneyip geri dönüş sağlarım.eklenti oyuncu sunucuya girdiğinde değil, sunucu tarafından gelen texture packi yüklediğinde gönderiyor menüyü
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!