Tasarım GizliSky Konu Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GizliDayı

Emre Doğan
Elmaslar
13
Minecraft
GizliDayiV1

Discord:

hazretidoqan#8722

Kendim bir kişiden örnek alarak hazırladığım konu tasarımı, her eleştiriye açığım.
3OBVJ5.png

Gerçekten Güzel Olmuş Acaba Hangi Font Ları Kullanıyorsun ?

Gerçekten harika olmuş örnek alarak yapmışsınız ama genede güzel. Bir daha ki sefere kendi yaratıcılığınızla bekliyorum. Başarılar.

Kullandığın fontun birinde "İ" harfi desteklenmiyor, buna dikkat etmelisin ya da yerine "I" yazmalısın. "Ekibimiz" başlığının fontu farklı çıkmış.
Geçişler kaba olmuş ve sistemlerdeki fontun parlaması hoşuma gitmedi.

gerçekten çok güzel şu gizlisky yazısındakı neon efektı efsane banada yapabılımısınız

Gerçekten harika olmuş örnek alarak yapmışsınız ama genede güzel. Bir daha ki sefere kendi yaratıcılığınızla bekliyorum. Başarılar.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığın fontun birinde "İ" harfi desteklenmiyor, buna dikkat etmelisin ya da yerine "I" yazmalısın. "Ekibimiz" başlığının fontu farklı çıkmış.
Geçişler kaba olmuş ve sistemlerdeki fontun parlaması hoşuma gitmedi.
İlk öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Verdiğin fikirler için de çok teşekkür ederim, bazı hatalar gözümden kaçmış bir sonraki tasarımımda bu hataları dikkate alarak yapacağım.

gerçekten çok güzel şu gizlisky yazısındakı neon efektı efsane banada yapabılımısınız
Discord: GizliDayı#8722

Güzele benziyor başarılar.

Değerli yorumun için teşekkür ederim.

İlk öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Verdiğin fikirler için de çok teşekkür ederim, bazı hatalar gözümden kaçmış bir sonraki tasarımımda bu hataları dikkate alarak yapacağım.

Discord: GizliDayı#8722
davet attım

Güzel tasarım kendini geliştirmelisin..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl