Bulundu GizliOyuncu.Network | Yetkili Alımlar Başladı! Adminliğe Doğru Adım Adım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NecatiGZL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NecatiGZL

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
34
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

GizliOyuncu adlı sunucumuz için yetkili alımlarını başlatıyoruz yetkili alım şartları ve başvuru formu alt tarafta belirtilmiştir.
Bütün yetkililer Rehber'likten başlar ve uygun görülürse yetki atlarlar! Rehberlikten admin olma şansınız bile var!

Yetkili olacak kişilerde aradığımız özellikler:
Oyunumuzda en az 3 saat vakit geçirmeniz gerekmektedir
12 yaş ve üzeri olmak
Diğer oyunculara karşı hırs/kin beslememek
Egolu olmamak diğer oyunculardan kendini üstün görmemek
Şımarık laubali davranmamak oyunculara ve yetkililere ciddiyetini korumak gerektiği yerdede samimi davranmak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gibi programlara hakim olmak ve mikrofon bulundurmak

Başvuru Formu:
Ad-Soyad :
Oyundaki Adınız :
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? :
Doğum Tarihiniz :
Mikrofonunuz Varmı? :
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? :
Başvurusu olumlu bulunan kişilere özelden mesaj yollanıcaktır.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yetkili alım konusunda "Server IP" bulundurulmamalıdır.

Başvuru Formu:
Ad-Soyad : Melih Boyacı
Oyundaki Adınız : BayLegend
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : 3-4 saat (değişebilir artabilir de azabilir de)
Doğum Tarihiniz : 2003
Mikrofonunuz Varmı? : Var
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? : Bir yerde gelişmek ve geliştirmek istiyorum

Alımlar devam ediyor!

Bu benim koyduğum bir kural değil bu kuralı "MC-TR Ekibi" koydu.
Sen koydun diye bir laf söylemedim. Rapor Et düğmesini kullanabilirsin diyaloga girmene bile gerek yok canım :)

GizliOyuncu adlı sunucumuz için yetkili alımlarını başlatıyoruz yetkili alım şartları ve başvuru formu alt tarafta belirtilmiştir.
Bütün yetkililer Rehber'likten başlar ve uygun görülürse yetki atlarlar! Rehberlikten admin olma şansınız bile var!

Yetkili olacak kişilerde aradığımız özellikler:
Oyunumuzda en az 3 saat vakit geçirmeniz gerekmektedir
12 yaş ve üzeri olmak
Diğer oyunculara karşı hırs/kin beslememek
Egolu olmamak diğer oyunculardan kendini üstün görmemek
Şımarık laubali davranmamak oyunculara ve yetkililere ciddiyetini korumak gerektiği yerdede samimi davranmak
gibi programlara hakim olmak ve mikrofon bulundurmak

Başvuru Formu:
Ad-Soyad :batu
Oyundaki Adınız : KizilCocuk
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : ya blm ama günde 24 saat pc deyim 4 saat lol desek 2 saat valley tahminen 5 6 saat dururum
Doğum Tarihiniz : 01.8.2004
Mikrofonunuz Varmı? :var ama bazen müsait olabmaya blrm
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? : bilmiyorum yalan söyleyem denk geldi yazaö dedim

Başvuru Formu:
Ad-Soyad : Kağan Tarık Gü***
Oyundaki Adınız : GGKagan
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : Bazen değişir, ancak çoğu zaman 2-3 saat ayırabilirim.
Doğum Tarihiniz : 1 Şubat 2006
Mikrofonunuz Varmı? : Laptop bu, yani var mı yok mu bilmiyorum :d discord ve skype kullanmıyorum.
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? : Sunucuyu beğendim.

Ad-Soyad :Furkan Arda ***
Oyundaki Adınız : ManyakOyuncuHD
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : 3-4 saat bazen daha fazla
Doğum Tarihiniz : 17/05/2006
Mikrofonunuz Varmı? :Evet
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? : Sürekli Gorevden Alındım Ve Haksızlıklarla Dolu Bir Gorevlerim Vardı Bunlardan Der Cıkardığımı Düşünüyorum Ve Sizede Yardım Edebiliceğimi Düşünüyorum

Discord - Skype İyi Anladığım Hususlardır.

Katılan arkadaşlara teşekkürler.

Ad-Soyad : Yusuf X
Oyundaki Adınız : AwayX
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : 5-8
Doğum Tarihiniz : 2003 ocak 9
Mikrofonunuz Varmı? : evet amma pek kullanmıyorum
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? : Boş boş oturmaktansa bi işe yarayım :)

----------------------------
5 yıllık minecraft bilgim
2 yıllık pluginerim
------------------------

Son düzenleme:
Başvuru Formu:
Ad-Soyad :Nezih Mansuroglu
Oyundaki Adınız : NezihMansuroglu
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : 5-10
Doğum Tarihiniz : 02-12-2002
Mikrofonunuz Varmı? :Evet
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz? : Necati Abi BENİ HUBTURK TEN BERİ TANIYORSUN.SERVERDE YABANCI BİRİNİN YETKİLİ OLMASINI İSTEMEM.BU SERVRE KATKIM OLACAGINA İNANIYORUM GEREKİRSE SANA PARADA VERİRİM SERVER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Başvuru Formu:
Ad-Soyad : Mehmet İlkman
Oyundaki Adınız : ilkmnn7
Yetkili olarak seçilirseniz sunucuya günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz? : Yaz tatili boyunca özel bir durum dışında (düğün, hastahanelik falan) günümün yarısını harcayabilirim. Memnuniyetle... Ayrıca yaz tatili dışında da öğleden sonra vaktim vardır.
Doğum Tarihiniz : 19 Eylül 2006
Mikrofonunuz Varmı? : Evet mikrofonum mevcut.
Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz?
Çünkü Türkçeme güveniyorum ayrıca Discord ve Skype hakkında da bilgim var. Ben kendimi sizin sunucunuza layık bir kişilik olarak görüyorum. Saygılar..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl