GIZEMLI OYUNCU Vadi [1.16.5 ALTYAPILI] [1.16.4-1.16.5] / Gelişmiş lonca / Maden Çantası / Piyasa / Farm Paketleri / Gelişmiş Meslek / Hazine / Görev /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-/komutmarket eklendi konumuz güncel

1603882834683.png

Rekor !!!​

Son düzenleme:
Yeşil konu tasarımlarının hastasıyım. Kurucular kısmı zaten efsane olmuş :D :D

Biliyorsun ki yeşil rengini hiç sevmem, ama gerçekten konu tasarımını çok beğendim. Arkadaşımla birlikte sunucunda Survival oynamaya başlayacağız. Arkadaşlarınla gerçekten kaliteli bir sunucu yapmışsınız Ender. <3

Biliyorsun ki yeşil rengini hiç sevmem, ama gerçekten konu tasarımını çok beğendim. Arkadaşımla birlikte sunucunda Survival oynamaya başlayacağız. Arkadaşlarınla gerçekten kaliteli bir sunucu yapmışsın Ender. <3
eyw duygu ablam​

Konu tasarımı gözlerimi kamaştırdı :<3:

Vip çekilişi var

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuz da en az 150 kelimelik bir metin bulunması gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 48 saat sonrasında arşive taşınacaktır.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuz da en az 150 kelimelik bir metin bulunması gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 48 saat sonrasında arşive taşınacaktır.
Yetkili misiniz ?

Sunucuya girip oynadım, gerçekten kaliteli bir sunucu konu tasarımıda harika çok beğendim sunucunuzu elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl