Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Bulundu Givecraft Reborn - Yetkili alımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shafuq

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
35
Puanlar
13.355

Discord:

Shafuq

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Givecraft Sunucusu Yetkili Başvuru Formu
Önsöz:

Givecraft 7 yıldır açılıp, kapanan bir minecraft sunucusu olmuştur. Sunucuyu yıllardır işleten kişi Shafuq(ben) artık yeni takım arkadaşları arıyor ve sizlerle unutulmaz ve kapanmayacak bir sunucu yapmayı hedefliyorum.
Shafuq kimdir; 21 yaşımdayım adım Mustafa, 2 farklı üniversitede Mekatronik ve Bilgisayar okuyorum Bir yandan da Minecraft sunucusu geliştirmekteyim.
Fasülyenin faydaları; Sunucumuzda başlangıçta gönül işi ilerleyen vakitte ücretli çalışacak yetkili arkadaşlar aramaktayız özellikle sosyal medya yöneticileri ve tasarımcılara öncelik vermekteyiz.

Alım kısmına geçelim şimdi...

Kişisel Bilgiler:

Ad Soyad:
(Ekibe alındığınızda telefon numaranızı vermeniz zorunludur, wp grubuna alınacaksınız)

Minecraft Sunucu Tecrübesi:

Minecraft Kullanıcı Adı:
Minecraft Oynamaya Başlama Tarihi:
Daha Önce Sunucu Yetkilisi Olup Olmadınız? (Eğer evetse, nerede ve hangi pozisyonda?)
Oyun İçi Yetenekleriniz veya Uzmanlık Alanlarınız:

Sosyal Medya ve İletişim Bilgileri:

Discord Kullanıcı Adı: (Örn: Discord#1234)
Diğer Sosyal Medya Hesapları: (İsteğe bağlı)

Motive Olma Sebepleriniz:

Sunucumuzun Bir Yetkilisi Olmak İçin Neden Başvuruyorsunuz?
Topluluğumuza Nasıl Katkı Sağlayabileceğinizi Düşünüyorsunuz?

Önceki Deneyimleriniz:

Oyun veya Sunucu Moderatörlüğü Deneyiminiz:
Gruplar veya Projeler Yönetme Deneyiminiz:
İnsanlarla Etkili İletişim Kurma Yeteneğiniz:

Bu bilgileri eksiksiz ve dürüstçe doldurduğunuzdan emin olun. Başvurularınızı dikkatle gözden geçireceğiz ve uygun adayları seçeceğiz. Başvurunuzun sonuçlarını öğrenmek için bizi yakından takip edin!

Teşekkür ederiz ve sunucumuzda başvurunuz için bol şanslar dileriz!​

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı