Bulundu Girişte İtem Verme!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PouexTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.431
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PouexTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Girişte Sadece 1 Kereliğine İtem Verme Essentials Sayesinde Yapiyorum Fakat İtemi Adamın Üstüne Giyili Olarak Yapamıyorum Yardımcı Olurmusunuz. ?

Dostum giyili biraz saçma gibi geldi hack de falan oto giyiyorda bunu bilmiyorum açıkçası

Yapıyolar Ya Girişte Direk Kit Veriyor Giyili Olarak Yani Zırh Kask Giyili Olarak Giriyor Servere.

Güncel Bakarmısınız. ?[DOUBLEPOST=1497224106,1497221408][/DOUBLEPOST]Sadece İstediğim Essentials Da Kit Ayarlarken Verilen İtemi Yani Armoru Nasıl Giydire Bilirim. ?

Server İp Ver Gelip Yapayım.

Güncel Bakarmısınız. ?[DOUBLEPOST=1497224106,1497221408][/DOUBLEPOST]Sadece İstediğim Essentials Da Kit Ayarlarken Verilen İtemi Yani Armoru Nasıl Giydire Bilirim. ?
Bu Genellikle Pvp Serverlerinde Olan Bir Durum.Serveriniz Pvp'mi?[DOUBLEPOST=1497226455][/DOUBLEPOST]
Bu Genellikle Pvp Serverlerinde Olan Bir Durum.Serveriniz Pvp'mi?
Kendi Serverimde Öyle Çünkü Oyuncular Girdikleri Gibi Demir Setler Doğuyorlar Her Öldüklerinde İtemleri Gidiyor Ve Spawna Işınlandıklarında Sıfır İtemler İle Doğuyorlar Giyili Şekilde.

Merhaba dostum bu istediğini skript plugini ile yapabilirsin;
Kod:
on join:
    wait 3 ticks
    equip player with all iron armour

Pvp İse StarterKit Lakin 1 Kere Kullanın Diyor İlginç :/

Kod:
on first join:
    wait 3 ticks
Arkadaş sadece bir kere demiş ilk girişte adamı demir set yapıcaktır alıtına give ile item verebilirsin yada set slot özele gelirseniz yardımcı olabilirim.

@TutorialGame Nasıl Yapıcam Yardımcı Olurmusun. ? Serverim PvP[DOUBLEPOST=1497270470,1497270014][/DOUBLEPOST]
Merhaba dostum bu istediğini skript plugini ile yapabilirsin;
Kod:
on join:
    wait 3 ticks
Attığın Kod Çalıştı Fakat Ben Kaskının Diamond Olmasını İstiyorum Onu Nasıl Yapabilirim. ?

@TutorialGame Nasıl Yapıcam Yardımcı Olurmusun. ? Serverim PvP[DOUBLEPOST=1497270470,1497270014][/DOUBLEPOST]
Attığın Kod Çalıştı Fakat Ben Kaskının Diamond Olmasını İstiyorum Onu Nasıl Yapabilirim. ?
Kodun içinde "iron" yerine "diamond" yazabilirsin.

Tamam Onu Halletim Saolunda Oku 9. Slota Nasıl Koyabilirim ?[DOUBLEPOST=1497277256,1497276162][/DOUBLEPOST]@TutorialGame
@MrCem
@furkanzhlp
Bakarmısınız Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl