Bulundu Girişte Herkese 3 Günlük Otomatik Vip Hediye Skrpti ACİL YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerimdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerimdag

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba Arkadaşlar Bazılarınız Bilir RskNw Yi İlk Açtıgımızda Bazı Hatalar Cıktıgı İçin Serverimizi Bakıma Aldık Sizden Oyuna İlk Giriş Yapan Kişilere Direk Vip Verilmesini İstiyorum 3 Günlük Olucak Yardım Ederseniz Sevinirim Saolun Şimdidien :)

Kod:
on first join:
    execute console command "manuadd %player% vip"
    wait 3 days
    execute console command "manuadd %player% oyuncu"
denemedim olur galiba

Buyrun Hocam İlkkez giriyorum fakat vermiyor

Ekli dosyalar

• 2017-05-22_17.02.38.png
    2017-05-22_17.02.38.png
    626,5 KB · Görüntüleme: 783
Kod:
on first join:
    execute console command "surelivip %player% vip"
command /surelivip [<player>] [<text>]:
    trigger:
        if player has permission "rSkript.admin":
            if arg 1 is not set:
                send "&6Komut Kullanımı: &e/surelivip -nick- -vip/vip2/vip3-" to player
                stop
            if arg 2 is not set:
                stop
            if arg 2 is not "vip" or "vip2" or "vip3":
                stop
            if arg 2 is "vip":
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncu &bVIP &6grubuna taşındı." to player
                send "&e%player% &6isimli yönetici sizi &bVIP &6grubuna taşıdı." to player
                execute console command "manuadd %arg 1% VIP"
                wait 3 days
                execute console command "manuadd %arg 1% Default"
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun VIP süresi bitti." to all players
            if arg 2 is "vip2":
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncu &bVIP2 &6grubuna taşındı." to player
                send "&e%player% &6isimli yönetici sizi &bVIP2 &6grubuna taşıdı." to player
                execute console command "manuadd %arg 1% VIP2"
                wait 3 days
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun VIP2 süresi bitti." to all players
            if arg 2 is "vip3":
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncu &bVIP3 &6grubuna taşındı." to player
                send "&e%player% &6isimli yönetici sizi &bVIP3 &6grubuna taşıdı." to player
                execute console command "manuadd %arg 1% VIP3"
                wait 3 days
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun VIP3 süresi bitti." to all players
        else:
            send "&6Bu komutu kullanabilmek için gerekli yetkiniz yok." to player
buda olmaz ise malesef bilmiyorum benden bu kadar

VipZero Plugini ve Küçük Bir Skript İle Yapabilirsin.

1.8 Sürümü Bende Var Virus Total İle Atıyorum. Beğenmeyi Esirgemeyin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SKRİPT:
Kod:
on First Join:
   execute console command "givevip %player% vip 3"

VipZero Plugini ve Küçük Bir Skript İle Yapabilirsin.

1.8 Sürümü Bende Var Virus Total İle Atıyorum. Beğemeyi Esirgemeyin.

SKRİPT:
Kod:
on First Join:
Hocam Group Managerden Ayrlama Yapmamaıza Gerek Varmı Acaba Serverimde Normal Vip Var Vip Yok Ondan Olabilirmi

VipZero Plugin'ini Kur Ve Config'ine Gir Vip1 Yazan Yer Olacak Groups'un Altında Oraya GroupManager'de Neyse Vip'in İsmi Onu Yaz, Sonra "CTRL+F" Tuşlarına Basarak Default_Group Kelimesini Arat. Karşısında Default Yazan Bir Satır Gelecek O Satırı "default_group: oyuncu' Yap.
Skript'de Vip Yazan Kısmada Vip İsmini Yaz Ve Kaydet.

VipZero Plugin'ini Kur Ve Config'ine Gir Vip1 Yazan Yer Olacak Groups'un Altında Oraya GroupManager'de Neyse Vip'in İsmi Onu Yaz, Sonra "CTRL+F" Tuşlarına Basarak Default_Group Kelimesini Arat. Karşısında Default Yazan Bir Satır Gelecek O Satırı "default_group: oyuncu' Yap.
Skript'de Vip Yazan Kısmada Vip İsmini Yaz Ve Kaydet.
Hocam Yapamadım Acaba Siz Bana Yapıp Atabilirmisiniz

Vipzero plugininiz serverinize yükleyin ve restart atın.
Vipzero plugininin configine girin ve alttaki vip1 yerlerini groupmanagerdeki vipleriniz ile değiştirin
Ve aşağıda verdiğim skript ile serverine ilk kez giriş yapan kişilere 3 günlük vip verecektir.
Kod:
on first join:

Vipzero plugininiz serverinize yükleyin ve restart atın.
Vipzero plugininin configine girin ve alttaki vip1 yerlerini groupmanagerdeki vipleriniz ile değiştirin
Ve aşağıda verdiğim skript ile serverine ilk kez giriş yapan kişilere 3 günlük vip verecektir.
Kod:
on first join:
Aynı Şeyleri Yazmanın Gereği Ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl