Tanıtım GirişSesi | Aşırı basit, yer kaplamayan eklenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MezgiJN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Sunucuya giriş yapıldığında Sound.LEVEL_UP sesi veriyor eklentinin başka bir vasıfı yok sadece skript ile yapıldığını gördüm, vakit geçirmek için yaptım

Yetki: dingonjoin.ding

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yetki gereksinimi duymadan;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
( yetkisiz her kullanıcı alabilir )

Son düzenleme:
Sunucuya giriş yapıldığında Sound.LEVEL_UP sesi veriyor eklentinin başka bir vasıfı yok sadece skript ile yapıldığını gördüm, vakit geçirmek için yaptım

Yetki: dingonjoin.ding

Yetki gereksinimi duymadan;

( yetkisiz her kullanıcı alabilir )
Geliştirip spigot paylaşabilirsiniz.

Merhaba, forum kuralları gereği eklenti ve skript paylaşımlarınızda en az 3 görsel ve VirusTotal linki bulundurmalısınız. Gerekli şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.

Merhaba, forum kuralları gereği eklenti ve skript paylaşımlarınızda en az 3 görsel ve VirusTotal linki bulundurmalısınız. Gerekli şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.
Merhaba, öncelikle eklentinin görselle nasıl destekleyebilirim dayı ses çıkartıyor ayrıca ben en basit virüs yazılımınıda koysam total bunu algılayamaz zaten keyfine yaptım kafana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl