Giriş yapıyor sonra başka dünyaya atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeblaysCraf-t

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
oyuna ilk giren oyuncu spawnda doğuyor ve orada login girişini yapıyor sıkıntı yok fakat giriş yaptıktan sonra world dünyasına ışınlanıyor spawn ise başka dünyada sorunu nasıl cözerim

spawnin isminin world oldugunu kontrol et sonra boyle sıkıntılar olabiliyor düzelir ve setspawn cekerken asil spawna tüm gruplarin isimleriyle cektigine emin ol

spawnin isminin world oldugunu kontrol et sonra boyle sıkıntılar olabiliyor düzelir ve setspawn cekerken asil spawna tüm gruplarin isimleriyle cektigine emin ol
Anlamadım spawnın ismi world olduğunu kontrol et derken

simdi asli dogucaklari yer yani world klasörü yapmalisiniz atiyorum bir haritanin ismi spawn diye geçer onu world yapip sunucudaki world yazan klasörüle değiştirmeyi deneyin bizdede oluyordu zamanla gider yada setspawn cekerken tüm grup isimleriyle yapin öle deneyin

Benim 2 dünya var birincisi worl onda hiç birşey yok 2. Si map 3. Su orman
Ve ben bu isim değiştirme olayını önceden denedim ve map silinmişti

simdi asli dogucaklari yer yani world klasörü yapmalisiniz atiyorum bir haritanin ismi spawn diye geçer onu world yapip sunucudaki world yazan klasörüle değiştirmeyi deneyin bizdede oluyordu zamanla gider yada setspawn cekerken tüm grup isimleriyle yapin öle deneyin

map silinmez kendi sunucumda yaptim yanlis bir şey yapmis olmalisini world ve orman isimli klasörler var diyelim masaüstüne at orda worldü sil sunucudaki worldüde sil tabiki ve ormani sonra ormanin ismini masaüstünden world yapip atarsan silinmez mv tp world yazarsın gidersin yine

Tm deniyeceğim saol

Merhaba :)

/authme setspawn Yazınız

Nasıl Silindi Ben Daha Dün Sabah Map Değişimi Yaptim :D neyse arkadasin dedigi komut oldu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl