justt_
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- Justt_
Discord:
.justt_
Merhaba. Kendimi skript yazma konusunda yeni yeni geliştiriyorum ve yapay zeka desteğiyle FIREMC isimli yabancı bir sunucuda gördüğüm bu giriş yapmak için oyuncunun kalan süresini belirten basit bir skript yaptım. Sayaç 15 saniye sürüyor ve kullandığınız auth pluginiyle oyuncunun giriş yapmak veya kayıt olmak için belirli süresini sayaç 15 saniye olduğu için siz 16 ya da 17 saniye olarak ayarlayabilirsiniz. Elbette geliştirilmesi gereken çok kısım vardır ancak bu küçük projeyi belki birileri kullanır diye paylaşmak istedim. Bazı hatalar olabilir kusura bakmayın. Teşekkür ederim.
Not: Bu kodun başarılı bir şekilde çalışması için SkQuery, SkBee ve Skellett addonlarını yüklemiş olmanız lazım. Ayrıca eğer ilk bossbarı ortadan kaldırmak istiyorsanız "set {_uuid} to uuid of player" kısmına ellemeden #2. bossbar başlangıcına kadar olan kısmı silebilirsiniz.
Not: Bu kodun başarılı bir şekilde çalışması için SkQuery, SkBee ve Skellett addonlarını yüklemiş olmanız lazım. Ayrıca eğer ilk bossbarı ortadan kaldırmak istiyorsanız "set {_uuid} to uuid of player" kısmına ellemeden #2. bossbar başlangıcına kadar olan kısmı silebilirsiniz.
YAML:
on join:
# oyuncu bilgilerini kaydediyoruz.
set {_uuid} to uuid of player
# Sunucu hakkında bilgi verecek bossbar.
create bossbar titled "&fSunucumuza &cHoşgeldiniz. &7play.sunucum.com" and id "sunucu.%{_uuid}%" for player with progress 100 with colors purple # bossbar rengini değiştirmek için "purple" kısmına istediğiniz bir rengi yazabilirsiniz.
wait 0.5 second # kısa bir bekleme süresi.
# geri sayımı ayarlıyoruz.
set {_remaining} to 15
# 2. bossbarımız sayaç bossbarı olacak.
create bossbar titled "&c%player%. &aGiriş Yapmak İçin &f%{_remaining}% &aSaniyen &cVar!" and id "sayac.%{_uuid}%" for player with progress 100 with colors green # tekrar burada eğer bossbar rengini değiştirmek istiyorsanız "green" kısmına farklı bir renk yazabilirsiniz.
wait 1 second
# 14 saniye boyunca welcome bossbar'ının değerini azalt
loop 14 times:
# Kalan süreyi güncelle
subtract 1 from {_remaining}
# Eski bossbar'ı kaldır
remove bossbar "sayac.%{_uuid}%"
# Yeni başlıkla yeni bossbar oluştur
set {_value} to 100 - (loop-number * 7.14) # Her adımda %7.14 azalt
create bossbar titled "&c%player%. &aGiriş Yapmak İçin &f%{_remaining}% &aSaniyen &cVar!" and id "sayac.%{_uuid}%" for player with progress {_value} with colors green # rengi değiştirmek istiyorsanız burada da tekrar farklı bir renk yazabilirsiniz "green" kısmına.
wait 1 second
# 15. saniyede bossbar'ı kaldırıyoruz.
remove bossbar "sayac.%{_uuid}%"
Moderatör tarafından düzenlendi: