Giriş sayfa tasarımı #bs3

Bunları CSS'e dökebilirsen,
Ne mutlu sana ;)
Başarılar ++

Açıkçası güzel, fakat günümüzde bir çok site bootstrap4 ve benzeri kullanılarak yapılıyor. İnternette ücretsiz bir şekilde paylaşılmış materyal tasarım var.

Kendini geliştirebilirsen eğer daha iyisini başarabileceğine inanıyorum.

Mesela tasarım boyutları kaç olmalı, ne nerede durur, neyin boyutu nasıl olur gibisinden.
Ha aynen pek bilmiyorum boyutları Photoshop hazır boyutlardan öle seçmiştim :)
İlk çalışmalarına göre güzel bir konuda ilerliyorsun.
Görüşlerim
  1. Arka plan değişirse daha güzel olabilir.
  2. Giriş kısmında "KULLANICI ADI" yazan bölüm, "Kullanıcı adı" olarak değişirse daha güzel olabilir.
  3. Giriş kısmında "**************" yazan şifre bölümü "Şifre" olarak değişirse daha güzel olabilir.
  4. Yazı fontları değişirse daha şık ve tatlı bir görünüm elde edebilirsin.
  5. Yazıların özellikleri(Gölge,Kontur,vs.) tema'ya daha uygun bir biçimde değişebilir.
  6. Kullandığın ikonlar, diğer ikonlar ile eşit olmalı.
    Ekli dosyayı görüntüle 52184
Bir sonraki tasarımımda hepsini dikkate alacağım xd

Photoshop zor bir iştir fakat 3. tasarıma göre bu şekilde bi iş ortaya çıkartmak da kolay değildir. Ellerine sağlık..

Photoshop zor bir iştir fakat 3. tasarıma göre bu şekilde bi iş ortaya çıkartmak da kolay değildir. Ellerine sağlık..
Güzel yorumun için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bunları CSS'e dökebilirsen,
Ne mutlu sana ;)
Başarılar ++
Allah izin verirse yakında oda olacak :D
Açıkçası güzel, fakat günümüzde bir çok site bootstrap4 ve benzeri kullanılarak yapılıyor. İnternette ücretsiz bir şekilde paylaşılmış materyal tasarım var.

Kendini geliştirebilirsen eğer daha iyisini başarabileceğine inanıyorum.
Değerli yorumun için teşekkürler. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl