Çözüldü Giriş Lobisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dimitris831
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış söyledim, dalgınlığıma verin. on authme login: çalışıyor, lâkin on authme register:'i denediğimde hata verioyr.
O çalışmayacak zaten. /register komutu ile kayıt yapılınca on authme login: çalışır.

Olmaz ise bir çözüm daha vereceğim beklemedeyim.

O çalışmayacak zaten. /register komutu ile kayıt yapılınca on authme login: çalışır.

Olmaz ise bir çözüm daha vereceğim beklemedeyim.

Oluyor, fakat istediğim oyuncu giriş yaptığında eğer kayıt olmamış ise onu "kayitol" adlı dünyaya, kayıt olmuş ise "123" dünyasına, kayıt olduktan veya giriş yaptıktan sonra ise "baslangic" dünyasına göndermesini istiyorum. Diğer çözümünüz nedir?

Kod:
on login:
    player is not registerd
    set {gecici::regg::%player%} to true

on quit:
    player is not registerd

on authme login:
    if {gecici::regg::%player%} is set:
        delete {gecici::regg::%player%}
        #Kayıt olunca gerçekleşen şey
    else:
        #Giriş yapınca gerçekleşen şey

Gerekli bilgileri yazıp dener misin ?

1583950509108.png

Şurda"lobi" yazıyor ya işte o giriş yaptıgında yönlendirceği yer skripte fln gerek yok !
Kaç kere yazayım daha ?

Ekli dosyayı görüntüle 109484
Şurda"lobi" yazıyor ya işte o giriş yaptıgında yönlendirceği yer skripte fln gerek yok !
Kaç kere yazayım daha ?

Ya kardeşim yüz yirmi altı kere anlattım, isteğim oyuncu sunucuya girdiğinde kayıtlı değilse "kayitol" sunucusuna, kayıtlı ise "123" sunucusuna aktarılması. Giriş yaptığında gideceği dünyayı zaten ayarlayabiliyorum!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
on login:
    player is not registerd

on quit:
    player is not registerd

on authme login:
    if {gecici::regg::%player%} is set:
        delete {gecici::regg::%player%}
        #Kayıt olunca gerçekleşen şey
    else:
        #Giriş yapınca gerçekleşen şey

Gerekli bilgileri yazıp dener misin ?

Skriptiniz başarıyla çalıştı, teşekkür ederim. Ama neden registered olmuyor da registerd oluyor? İngilizcede öyle mi deniyor normalde?

Son düzenleme:
Ya kardeşim yüz yirmi altı kere anlattım, isteğim oyuncu sunucuya girdiğinde kayıtlı değilse "kayitol" sunucusuna, kayıtlı ise "123" sunucusuna aktarılması. Giriş yaptığında gideceği dünyayı zaten ayarlayabiliyorum!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skriptiniz başarıyla çalıştı, teşekkür ederim. Ama neden registered olmuyor da registerd oluyor? İngilizcede öyle mi deniyor normalde?
Addon öyle kodlanmış bilgim yok. Önemli değil iyi forumlar.

Yanlış söyledim, dalgınlığıma verin. on authme login: çalışıyor, lâkin on authme register:'i denediğimde hata verioyr.
Hocam Hastayım Kafa Gitmiş Doğru Hatırlıyosam Authme Kayıt Oluncada Login Attığı İçin Ztn O Öle Bi Şey Yok Direk Deneyin Bi Reg Olarak Işınlıyor Mu Die Cevabı Bildirirsiniz.
İyi Forumlar...
Saygılarımla...

Hocam Hastayım Kafa Gitmiş Doğru Hatırlıyosam Authme Kayıt Oluncada Login Attığı İçin Ztn O Öle Bi Şey Yok Direk Deneyin Bi Reg Olarak Işınlıyor Mu Die Cevabı Bildirirsiniz.
İyi Forumlar...
Saygılarımla...

Öyle oluyor, fakat xBuhariPvP reisin verdiği player is registerd kodu çalıştı ve işimi gördü, konu #kilit.

^ konu çözülmüş fakat sadece sonda sorduğunuz soruya ithafen ek bilgi: bu SharpSK add-on'un da ki bir yazım hatasından kaynaklanıyor, doğrusu registered, fakat geliştiricinin yaptığı bir hata sonucu registerd olarak yazmanız gerekmekte.

Orijinal geliştiricisi artık add-on'u geliştirmiyor fakat resmi olmayan sürümlerde bu yazım hatası çözülmüş; yine de bu yazım hatasının negatif bir etkisi yok bu nedenle kullanmanızda da sakınca yok. Konunun çözüme kavuştuğuna sevindim, konuyu birazdan gerekli kategoriye taşıyacağım; sadece ek bilgilendirme olarak yorum atıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl