Skript Paylaşımı Giriş - Kayıt Ol - Türkçe Title Kolay Düzenlenebilir - Mainmup

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cloneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.430
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cloneix

Örümcek Hoşt!
Yasaklandı
Elmaslar
148
Merhaba Arkadaşlar
Bugün Türkçe Kolay Düzenlenebilir
İlk Giriş - Giriş - İlk Kayıt Ol -Kayıt Ol Yaptım Ve Bunu Size Paylaşıyorum!

Resimler;

İlk Girişimizde Böyle Bir Yazı Karşılıyor Bizi

XPqkYR.png

Şifremizle Giriş Yaptığımızda

Pl6kYN.png

Şifremizle Giriş Yaptığımızdan 2 Saniye Sonra Böyle Bir Yazı Geliyor
Mainmup Yazan Kısmı Değiştirebilirsiniz
options da en üstte
normal yazısı en altta

p68zj0.png

Not > Arkadaşlar Ben Bu Giriş Yapınca /login Yazan Resimli Yani Alttaki Resim Olan Bende Gelmiyor Çünkü Authme Olmadığından Olabilir Size Onunla Verice Büyük İhtimal Çalışır Çalışmazsa Söylerseniz Memnun Olurum.
Oyuna Girince

azM35Q.png

İlk Defa Şifremizle Giriş Yapınca

nOmMgV.png

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana!

Kod;

Kolay Düzenlenebilir; Çalışma İmkanı Az

Kod:
optins:
    server: &a» &d&lMainmup &a«
    yazi: &f&l[ &8&l- &e&lGiriş &8&l- &f&l]
    giris1: &c✘ &e/login (şifre) &c✘
    giris2: &a✔ Başarılı Giriş &a✔
    giris3: &bIyi Oyunlar Dileriz
    kayit1: &c✘ &e/register (şifre) (şifre) &c✘
    kayit2: &a✔ Hoşgeldin, &b%player% &a✔

on first join:
    send player title "{@yazi}" with subtitle "{@kayit1}" for 1 seconds

on join:
    send player title "{@yazi}" with subtitle "{@giris1}" for 1 seconds

on first login:
    send player title "{@yazi}" with subtitle "{@kayit2}" for 1 seconds

on login:
    send player title "{@yazi}" with subtitle "{@giris2}" for 0.8 seconds
    wait 2 seconds
    send player title "&f&l[ &8&l- &d&l{@server} &8&l- &f&l]" with subtitle "{@giris3}" for 1 seconds

Kod;

%100 Çalışan Olanı

Kod:
on first join:
    send player title "&f&l[ &8&l- &e&lGiriş &8&l- &f&l]" with subtitle "&c✘ &e/register (şifre) (şifre) &c✘" for 1 seconds

on join:
    send player title "&f&l[ &8&l- &e&lGiriş &8&l- &f&l]" with subtitle "&c✘ &e/login (şifre) &c✘" for 1 seconds

on first login:
    send player title "&f&l[ &8&l- &e&lGiriş &8&l- &f&l]" with subtitle "&a✔ Hoşgeldin, &b%player% &a✔" for 1 seconds

on login:
    send player title "&f&l[ &8&l- &e&lGiriş &8&l- &f&l]" with subtitle "&a✔ Başarılı Giriş &a✔" for 0.8 seconds
    wait 2 seconds
    send player title "&f&l[ &8&l- &d&l&a» &d&lMainmup &a« &8&l- &f&l]" with subtitle "&bIyi Oyunlar Dileriz" for 1 seconds

MC-TR / Mainmup

Dostum biraz gereksiz buldum kusura bakma. Zaten forumda bu tür skriptler mevcut.

Cidden çok saçma ve gereksiz. On join ve on login ve on first joinle on first login aynı kapıya geliyor. Ayrıca authme kullanıyorsan ve On Authme Login eventini kullanmazsan daha çok sıkıntı çıkar. Titlelar çakışır. Skript gereksiz. Daha iyileri yapılabilir. 2 dakikadan daha az bir zaman alır.

Kusura bakma ama Skriptlerin çok GEREKSİZ. Ayrıca Joka'nın dediği gibi "On Login:" yerine "On Authme Login:" eklemek daha uygun olacaktır.

Yakında Oyun İçinde Değiştirme Özelliğine Getireceğim Sizce İyi Olurmu Yoksa Başka Skript mi Yapıyım ?

Eline sağlık zaman harcayıp kodlamışsın fakat ne kadar tarz gözüksede skript gereksiz ya bunun için

Eline sağlık zaman harcayıp kodlamışsın fakat ne kadar tarz gözüksede skript gereksiz ya bunun için
Skript Gereksiz Ama Şöyle Bişi Var Pluginle Aynı Görevi Görüyor.
Ve Bu Skripte Muhtaç Olanlarda Var
Yorumunuz İçin Teşekkürler!
Skripter - Developer / Mainmup

Dostum Benim Çok Hoşuma Gitti Geliştirmeye DEVAM .

Dostum bundan daha zor skript yap kendine o zaman skripterım de. Yani kendini forumda kanıtla ki skripter ekini kullan. 2 kelimelik kod la skripter olunmuyor. Bu skripti daha da geliştirmen gerek. Bence artık skriptte "options:" kullanmayı bırakmalısınız, config sistemlerini öğrenin artık.

Dostum bundan daha zor skript yap kendine o zaman skripterım de. Yani kendini forumda kanıtla ki skripter ekini kullan. 2 kelimelik kod la skripter olunmuyor. Bu skripti daha da geliştirmen gerek. Bence artık skriptte "options:" kullanmayı bırakmalısınız, config sistemlerini öğrenin artık.
Şimdi Zaten Çok Güzel Bi Skript Atıyorum. Onada Bakmanı Öneririm!
Ücretli Olarak Bile Satabilirdim Bunu !

Options Neden Kullandın Dersen! => Kullanan Kişiler Daha Kolay Editlesinler Die!

Şimdi Zaten Çok Güzel Bi Skript Atıyorum. Onada Bakmanı Öneririm!
Ücretli Olarak Bile Satabilirdim Bunu !

Options Neden Kullandın Dersen! => Kullanan Kişiler Daha Kolay Editlesinler Die!

İlk olarak Türkçe'mizi doğru kullanalım. Options kısmı kolaylık dan değil, üşengeçlikten kullanılır BANA GÖRE. Ayrıca ücretli satacak kadar kaliteli bir skript değil dostum.

yararlı teşekkürler ama ücretli olması gereksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl