Çözüldü Giriş çıkış skripti yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

2 satır skriptle yazdığım skript... quit mesajında her şey normal ama join mesajında grup ismi yazmıyor sadece player ismi yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Kod:
on join:
  broadcast "&7&l[&c&lSaltanat&f&lNW&7&l] » %player's displayname% &eSunucuya ayak bastı!"

on quit:
  broadcast "&7&l[&c&lSaltanat&f&lNW&7&l] » %player's display name% &eSunucuyu terk etti."

2020-06-22_22.02.30.png

2020-06-22_22.02.21.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

skript bilgim* :D

Kod:
on join:
  broadcast "&7&l[&c&lSaltanat&f&lNW&7&l] » %player's displayname% &eSunucuya ayak bastı!"

on quit:
  broadcast "&7&l[&c&lSaltanat&f&lNW&7&l] » %player's displayname% &eSunucuyu terk etti."

Kod:
on join:

on quit:
  broadcast "&7&l[&c&lSaltanat&f&lNW&7&l] » %player's displayname% &eSunucuyu terk etti."
displayname i birleştirmek çözüm olmadı hala quit düzgün çalışıyor ama join mesajı üstte bıraktığım resimdeki gibi.

Join kısmında ki display name i ayrı yapıp denediniz mi
%player's display name%

Join kısmında ki display name i ayrı yapıp denediniz mi
%player's display name%
denedim yine olmadı ayrıca birleşik yaptım o da olmadı :(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
on join:
  wait 1 second

on quit:
  broadcast "&7&l[&c&lSaltanat&f&lNW&7&l] » %player's display name% &eSunucuyu terk etti."

Tamamdır bu şekilde yaptım oldu konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl