Skript Paylaşımı Giriş-Çıkış Mesajları v1.0 | Yapımcı: LeNyx#3857

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeNyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeNyx

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
109
1623495665993.png

1623495679120.png

Kod:
on join:
    send "&8[&a+&8] &7%player%" to players
on quit:
    send "&8[&c-&8] &7%player%" to players

Forumda bu hesaptan paylaştığım ilk skript diye çok büyük bir skript paylaşmak istemedim ilerleyen günlerde daha güzel skriptler gelecektir!​

Bir yerden başlamak güzeldir.
Ama linçlemeyi seven bir forum üyeleri var olduğu için böyle ufak skriptler paylaşmaya devam edersen hevesini kırarlar.​

YAML desteği sağlayabilirsin böylece daha hoş gözükebilir. Şu an fazlasıyla basit duruyor. Eline sağlık, iyi forumlar.

Bir yerden başlamak güzeldir.
Ama linçlemeyi seven bir forum üyeleri var olduğu için böyle ufak skriptler paylaşmaya devam edersen hevesini kırarlar.​
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
YAML desteği sağlayabilirsin böylece daha hoş gözükebilir. Şu an fazlasıyla basit duruyor. Eline sağlık, iyi forumlar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, önerinizi değerlendireceğim.

Yorumunun doğru olduğunu düşünüyorum ancak essentials'tan yapılan birşeyi kimse skript olarak yapmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Genede eline sağlık. @LeNyx
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat essentials eklentisinde böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum tekrardan teşekkür ederim.

Umarım gelecekte çok daha büyük skriptler yaparsınız, bu çok basit olmuş başarılar dilerim :)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat amacım daha büyük skriptler yapmak değil amacım daha büyük işlere imza atmaktır.

Bunu bilmemen beni şaşırttı bu skript'e güncelleme gelinirse kullanılıabilir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat skripte güncelleme getirmeyi planlamıyorum.

biraz gereksiz olmuş fakat zaten ücretsiz
başarılar dilerim ek olarak skript kullanmak istemeyen
arkadaşlar essentialsın configinden giriş çıkış mesajlarını ayarlayabilirler.​

Elinize Sağlık.

Süper +1

Yorumunun doğru olduğunu düşünüyorum ancak essentials'tan yapılan birşeyi kimse skript olarak yapmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Genede eline sağlık. @LeNyx
Bunun dışında giriş çıkış ile alakalı 4 skript daha forumda mevcut. Amacım konuyu karalamak veya konu sahibini üzmek değil sadece senin yazdıgın yazıya karşılık bir cevap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl