iKaanStrafe
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Bir yerden başlamak güzeldir.
Ama linçlemeyi seven bir forum üyeleri var olduğu için böyle ufak skriptler paylaşmaya devam edersen hevesini kırarlar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, önerinizi değerlendireceğim.YAML desteği sağlayabilirsin böylece daha hoş gözükebilir. Şu an fazlasıyla basit duruyor. Eline sağlık, iyi forumlar.
Yorumunun doğru olduğunu düşünüyorum ancak essentials'tan yapılan birşeyi kimse skript olarak yapmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Genede eline sağlık. @LeNyxBir yerden başlamak güzeldir.
Ama linçlemeyi seven bir forum üyeleri var olduğu için böyle ufak skriptler paylaşmaya devam edersen hevesini kırarlar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat essentials eklentisinde böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum tekrardan teşekkür ederim.Yorumunun doğru olduğunu düşünüyorum ancak essentials'tan yapılan birşeyi kimse skript olarak yapmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Genede eline sağlık. @LeNyx
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat amacım daha büyük skriptler yapmak değil amacım daha büyük işlere imza atmaktır.Umarım gelecekte çok daha büyük skriptler yaparsınız, bu çok basit olmuş başarılar dilerim :)
Bunu bilmemen beni şaşırttı bu skript'e güncelleme gelinirse kullanılıabilir.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat essentials eklentisinde böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum tekrardan teşekkür ederim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat skripte güncelleme getirmeyi planlamıyorum.Bunu bilmemen beni şaşırttı bu skript'e güncelleme gelinirse kullanılıabilir.
Senin bileceğin iş. İyi Geceler.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat skripte güncelleme getirmeyi planlamıyorum.
iKaanStrafe
Bunun dışında giriş çıkış ile alakalı 4 skript daha forumda mevcut. Amacım konuyu karalamak veya konu sahibini üzmek değil sadece senin yazdıgın yazıya karşılık bir cevap.Yorumunun doğru olduğunu düşünüyorum ancak essentials'tan yapılan birşeyi kimse skript olarak yapmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Genede eline sağlık. @LeNyx
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!