Çözüldü Girdi ve Çıktı Mesajları Kapatma (Herşeyi Denedim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demirhann

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Kolay gelsin herkese,
herkesin bildiği gibi hiçbir ek plugin kurmadan bunu yapmak istiyorum.

Kod:
%ePlayer joined the game

Yaptıklarım :
- Essentials içerisinde giriş ve çıkış mesajları zaten none şeklindeydi ve şuanda da öyle.
- Server.properties'ten announce-player-achievements değerini false'ye çektim yine de işe yaramadı.
- Authme kontrol sağladım alakalı mı bilmiyorum
- Tetikleyen eklenti olabileceğini düşündüğüm için ölüm mesajları pl'sini kapatıp tekrar denedim yine de çözüm yok

Lütfen yardımcı olabilenlere şimdiden teşekkür ederim

JoinAndLeaveDisabler pluginini kullanabilirsin.

Hocam dediğim gibi, herhangi bir eklenti kullanmak istemiyorum bununla alakalı. Bunun sebebi konusunda bir bilgin var mı ?
Kendi sunucumda eklenti olmadan olmuyordu, eklenti kullandım düzeldi. Ram vesaire yemiyor zaten configi yok.

Bekleyeceğim, eğer yardım eden olmazsa yapıcam dediğini. Teşekkür ederim.

Server dosyalarını(Tümünü) masaüstüne çıkar ve Notepad++ ile dosyalar arasında arama yapıp "Player joined the game" diye arat sonra nerde yazdığı çıkar. Birde bunu dene.

Yaptıklarım :
- Essentials içerisinde giriş ve çıkış mesajları zaten none şeklindeydi ve şuanda da öyle.
Kalın olarak işaretlediğim yer hatalı. Orayı none yapmaman gerekiyor. None yapmak Minecraft'ın varsayılan mesajlarını gönderir. Oraları "none" yerine "" yapmalısın.

Kolay gelsin herkese,
herkesin bildiği gibi hiçbir ek plugin kurmadan bunu yapmak istiyorum.

Kod:
%ePlayer joined the game

Yaptıklarım :
- Server.properties'ten announce-player-achievements değerini false'ye çektim yine de işe yaramadı.
- Authme kontrol sağladım alakalı mı bilmiyorum
- Tetikleyen eklenti olabileceğini düşündüğüm için ölüm mesajları pl'sini kapatıp tekrar denedim yine de çözüm yok

Lütfen yardımcı olabilenlere şimdiden teşekkür ederim
Skriptlerinizi kontrol edin titlemanagerinizi kontrol edin."none" yerine "" yapın.

Skriptlerinizi kontrol edin titlemanagerinizi kontrol edin."none" yerine "" yapın.
Kalın olarak işaretlediğim yer hatalı. Orayı none yapmaman gerekiyor. None yapmak Minecraft'ın varsayılan mesajlarını gönderir. Oraları "none" yerine "" yapmalısın.
Server dosyalarını(Tümünü) masaüstüne çıkar ve Notepad++ ile dosyalar arasında arama yapıp "Player joined the game" diye arat sonra nerde yazdığı çıkar. Birde bunu dene.
Skript ve titlemanager kullanmıyorum.
Evet dediğiniz gibi oldu, birkaç saattir bununla uğraşıyorum ancak bulamamıştım. Cevabınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl