Çözüldü Gir Çık Yapınca Yetkinin Gitmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhansr40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 861
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhansr40

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
13
Minecraft
oguzhansr40

Discord:

oguzhansr40

Öncelikle selamun aleyküm. Ben sunucımda oyunculara vip veriyorum. Oyuncu oyundan çık gir yapınca geri oyuncu oluyor. Ben o sorunu nasıl düzeltirim. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürker.

Yetki eklentisi için hangi eklentiyi kullanıyorsun? GroupManager kullanıyor isen LuckPerms'e geçmeni öneririm. GroupManager'den yetkileri aktarmayı da destekliyordu diye hatırlıyorum. Muhtemelen GroupManager kullanıyor isen eklenti de ki bir uyumsuzluk veya hata olabilir, configlerinde de hata olabilir onları da kontrol et, logdaki hataları - varsa - atarsan inceleyebiliriz.

Yetki eklentisi için hangi eklentiyi kullanıyorsun? GroupManager kullanıyor isen LuckPerms'e geçmeni öneririm. GroupManager'den yetkileri aktarmayı da destekliyordu diye hatırlıyorum. Muhtemelen GroupManager kullanıyor isen eklenti de ki bir uyumsuzluk veya hata olabilir, configlerinde de hata olabilir onları da kontrol et, logdaki hataları - varsa - atarsan inceleyebiliriz.
Onunla uğraşacak vaktim yok her şey hazır ama tek o kaldı. Akşama açmam lazım. Birde zerovip kullanıyorum alakası olabilir mi?

Zeroviplen ilgilidie

Vipzero olmasın o :D bende öyle bir şey yaşadım sınırsız vip verecektim manuadd isim mvip+ yazıyordum çıkıp giriyordu yetki gidiyordu çözümünü bulamadım ama ondansa böyle bir şey yaptım givevip isim mvip+ 9999

Vipzero olmasın o :D bende öyle bir şey yaşadım sınırsız vip verecektim manuadd isim mvip+ yazıyordum çıkıp giriyordu yetki gidiyordu çözümünü bulamadım ama ondansa böyle bir şey yaptım givevip isim mvip+ 9999
Ben manuadd ile yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl