Tasarım Gimble - Modern Logo Tasarımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gimble

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
18
Minecraft
Gimble

Discord:

gimbledev

kt.png

Yorumlarınızı & eleştirilerinizi bekliyorum.
?

Son düzenleme:
Bu logolar hangi alanda kullanılıyor ?

Şahsen logolarını beğendim başarılarının devamını dilerim.

Ben logoları eleştirmeyeceğim fakat tablo çok hoşuma gitti

Eğer fontları kendiniz yapmadıysanız sadece "g" yazıp "f" yazıp keserek şekil vermişsiniz. Font size ait olsa bile çok kullanılacak bir logo değil. Bunun yerine farklı şekiller deneyip renklendirirseniz daha hoş duracağı kanısındayım.

Eğer fontları kendiniz yapmadıysanız sadece "g" yazıp "f" yazıp keserek şekil vermişsiniz. Font size ait olsa bile çok kullanılacak bir logo değil. Bunun yerine farklı şekiller deneyip renklendirirseniz daha hoş duracağı kanısındayım.
Bir çok yerel ve global firma/şirket bu tür "akılda kalıcı" logolar kullanmakta örnek verecek olursam google, facebook, linkedin, behance logoları gibi ayrıca firmaların bu tür logoları kullanma sebebleri ise kendilerini yansıtacak bir logo olmasıdır. Bu tür logolara genellikle flat, modern, minimalist logolar denmektedir. Yorumun için teşekkürler.

harley.png
crowley1400.png
adeks.png

3 yeni logo daha, bu logolar hakkında yorumlarınızı & eleştirilerinizi bekliyorum
?

yanlış düşünüyorsunuz, kurumsal firmalar bu tür sade "HARF" logolarına yöneliyor, yoksa Google, Facebook, Fortnite gibi devasa markalar çok farklı ve emek verilmiş logolar olduğundan kullanmıyor bunları.

Ben şahsen çok beğendim, sade olmasına karşın renk, font ve arkaplan seçimi çok zevkli olmuş.

Gerçekten harika ötesi bir çalışma olmuş. Elinize kolunuza sağlık <3

Eleştiri yapabilirsiniz, logo sektöründe olmadığınız belli fakat hiç bilginiz yoksa yorum yapmayı kesin.

1613887567640.png

Gerçeklikten sadeliğe gitmiş bir Facebook logosu. Adamlar F harfini kullanmış. Hani kullanılacak tarafı yoktu? Zaten arkadaş referansları göstermiş sizlere. Bu tür logolar her yerde kullanılabilir. Bu sektörde olmadığınız belli. İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl