Violet Evergarden
From bottom of my heart "I Love You"
- Elmaslar
- 702
Discord:
Violet Evergarden#9379
Violet Evergarden#9379
iKaanStrafe
aynOturunda zart sesi cıkma gibi olabilir kullanılabilir aslında asla shift basma oyunu gibi bir oyunda..
iKaanStrafe
Bence herkes bunu yapabilir diye birşey yok ? herkes bunu yapamaz yeteneği olmayan veya bilmeyen biri yapamazayn
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
skript mi bu şimdi ?
2 satır olmuş ve bu nu herkez yapabilir..
unutma yapamamak diye bir şey yoktur öğrenmemek vardır adam biraz araştırsa en basit kavramları bunu yapabilir... (çaktırma şuan uydurdum)Bence herkes bunu yapabilir diye birşey yok ? herkes bunu yapamaz yeteneği olmayan veya bilmeyen biri yapamaz
DwordGG#2855
Evet herkez(herkes) :Dayn
skript mi bu şimdi ?
2 satır olmuş ve bu nu herkez yapabilir..
iKaanStrafe
bir şeye yeteneğin olmadan istedigin kadar öğrenmeye çalış başaramassın.
unutma yapamamak diye bir şey yoktur öğrenmemek vardır adam biraz araştırsa en basit kavramları bunu yapabilir... (çaktırma şuan uydurdum)
Evet herkez(herkes) :D
Bunu bi kenara bırakalım, herkesin yapacağını sanmıyorum. Hem arkadaş bir şeyler yapmaya çalışmış. Sen yap bakalım, bizde görelim.
bir şeye yeteneğin olmadan istedigin kadar öğrenmeye çalış başaramassın.
DwordGG#2855
Beni neden kutluyorsun?
Seni Kutluyorum forumda Paylaştıgım Bir Kaç Skript Vardı Skripte ara Verdim Fakat Senin İçin Yakın Zamanda Bir Konu Vardı Aklımda Saten O Skript'in Kodlamalarına Başlayabilirim...
Ayrıca Skript Diyorsunuz Skript Çok Zor Bir Dil Değil Biraz İngilizce Ve Birazda Mantık Yeter..
Bu Çok Basite Kaçmış Yani Demek İstediğim O
Uça bilmek istersen? :D fggsfsggsfsfÖrnek Veriyorum Ronaldo Futbolla Yeteneği Olmadan Çalışa Çalışa Kendine Yetenek Kazandırdı Çalışırsan VE Gerçekten Ben Bunu Yaparım Dersen Yapamayacağınız Bir Şey Yoktur..
Teşekkür Ederim Yazım Yanlışlarına biraz daha dikkatli olmaya çalışırımBeni neden kutluyorsun?
"Fakat Senin İçin Yakın Zamanda Bir Konu Vardı Aklımda " anlatım bozukluğun dibine vurmuşsun sanki :D
Evet saten(zaten) :D
Neyse, başarılar dilerim.
Bide, her konuştuğun cümlelere dikkat et. Yanlış anlama tek senin için demiyorum. Anlatmak istediğini yanlış anlatınca tartışmaya sebep olabilir.
Uça bilmek istersen? :D fggsfsggsfsf
Beni neden kutluyorsun?
"Fakat Senin İçin Yakın Zamanda Bir Konu Vardı Aklımda " anlatım bozukluğun dibine vurmuşsun sanki :D
Evet saten(zaten) :D
Neyse, başarılar dilerim.
Bide, her konuştuğun cümlelere dikkat et. Yanlış anlama tek senin için demiyorum. Anlatmak istediğini yanlış anlatınca tartışmaya sebep olabilir.
Uça bilmek istersen? :D fggsfsggsfsf
iKaanStrafe
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!