Oyuncu Adınız: ilkmnn7
Yaşınız: 13
Başvurmak istediğiniz Kadro: Rehber, Moderatör veya Adminlik
Başvuru yapmak istediğiniz bölüm: Dediğim gibi Rehberlik Moderatörlük veya Adminlik
Ne kadar süredir serverdesiniz: Serverinizi daha önce görmedim fakat bu gün içerisinde giriş yapıp sizlerle iletişime geçeceğim.
Daha önce Mute veya Ban gibi cezalar aldınız mı?: Hayır.
Tecrübeleriniz: Gerek küçük gerek ise büyük sunucularda Adminlik ve Rehberlik yapmışlığım vardır.
Günlük online süresiniz: yaz tatili boyunca olağan üstü herhangi bir durum dışında yetkili olarak seçilir isem bütün gün, okul döneminde ise yine olağan üstü herhangi bir durum dışında öğleden sonra aktif olabilirim.
Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti: Herhangi bir küçük düşürme durumu asla olmayacaktır (Velet vs.) ve kendimden büyük kişilere de ayrı olarak sevgi ve saygı çerçevesinde iletişim kurarım. Aynı şey benden daha yetkili arkadaşlarım için de geçerli olacaktır.
Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz: Eğer bize herhangi bir şikayet gelirse önemli herhangi bir işim olmadığı sürece vanish (görünmezlik komutu) alıp şikayet edilen kişiyi belirli bir süre izlerim. Aksi takdirde herhangi bir sorun ile karşılaşırsam sunucunuzdaki ceza sistemini uygularım.
Kendinizi bize anlatın: Saygılı sevgili ve Türkçe kullanımını bozmayan (Nabr naslsn knk gibi) biri olduğumu düşünüyorum. Tabi ki yine size kalmış bir durum. Ama isterseniz deneme amaçlı beni yetkili olarak alabilirsiniz. Bu hem sizi hem sunucunuzu hem de sizin beni tanımanız için iyi olacaktır.
Discord: CypLee - Mehmet İlkman#3192