Ghost Rider Yüz Çalışması

Sizce Nasıl ? (4. Tasarıma Göre)

• ✦✦✦✦

Oy: 0 0,0%
  • ✦✦✦

• ✦✦

• Kullanılan toplam oy
    2

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Merhabalar, bildiginizi varsayarak Ghost Rider filminde oynamış olan Nicolas Cage isimli oyuncuya yüz tasarımı yapmak istedim bana göre gayet başarılı oldu umarım sizlerde begenirsiniz yorumlarda size göre nasıl oldugunu belirtirseniz sevinirim.

1E468Y.jpg

k6AEPm.jpg

ND3kQP.png

Y6M4Gz.png

dBo81V.jpg

aYjXZO.jpg

Son düzenleme:

Helal olsun güzel yapmışsın,tebrikler.

Ağız, burun ve göz kısımları hoş durmuyor. Geliştirmelisin.
Evet güzel bi konuya değinmişsin agız,burun,göz bölümlerinin tonlarını hafif arttırdım şuan bakarsan öncekine nazaran daha iyi.

Güzel gözükmüyor.

Merhabalar, bildiginizi varsayarak Ghost Rider filminde oynamış olan Nicolas Cage isimli oyuncuya yüz tasarımı yapmak istedim bana göre gayet başarılı oldu umarım sizlerde begenirsiniz yorumlarda size göre nasıl oldugunu belirtirseniz sevinirim.

1E468Y.jpg

k6AEPm.jpg

ND3kQP.png

Y6M4Gz.png

dBo81V.jpg

aYjXZO.jpg

Eline sağlık gene güzel bir çalışma.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1E468Y.jpg

k6AEPm.jpg

ND3kQP.png

Y6M4Gz.png

dBo81V.jpg

aYjXZO.jpg

Eline sağlık gene güzel bir çalışma olmuş.

Eline sağlık gene güzel bir çalışma.
Teşekkürler yaptıgım her çalışmada üzerine koyarak gittigimi düşünüyorum bakalım bir sonraki çalışma nasıl olacak :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl