Bulundu Gezgin Network 1.16.5 HUB | YouTuber Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GezginNetwork

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Bulunmuyor.

Discord:

burakxsi01

standard (1).gif

Gezgin Network YouTuber Alımı

Bir süredir geliştirmekte olduğumuz 1.16.5 Gezgin Network Hub sunucumuz için yetkili alımlarını başlatmış bulunuyoruz saygılı, samimi bir yetkili kadrosu kurma çabasındayız, siz değerli insanları kadromuza almaktan mutluluk duyarız.

İhtiyaç Olan Yetki Kıdemleri:

YouTuber
Aradığımız kriteler:

Minecraft sunucumuzda elinizden geldiğince aktif bir şekilde oynamanız ve içerik üretmeniz.
Abone Sayınızın minimum 500 olması + izlenmeyle kurgunuzun iyi derecede olması.
Ücretlendirme ve Yardımlarımız Hk.

Ücretlendirme vermemekteyiz, gönül esasında çalışacak cana yakın insanlara ihtiyacımız var.
Fakat websitemiz üzerinden hediye olarak bakiye tanımlamakla beraber, takipçilerinize yapacağınız VIP , kupon kodu gibi çekilişleri bizim desteğimizle yürütebilir daha çok takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

Ayretten oyun içi, discord ve Websitemiz üzerinden YouTuber tagına sahip olacaksınız.
Yetkili Discord Adresi:

Sormak istediğiniz sorular için discord ismim, arkadaş ekleyip bilgi alabilirsiniz.
YouTuber başvurusu için
discord: burakxsi

Son düzenleme:
Genelde çoğu 100.000+ aboneli minecraft youtuberı konu tanıtımları sayfasından sunuculara ulaşıp belli bir ücret teklif edip iş yapıyor,ancak çoğu da genelde piyasada ki dedikodulara göre atıyorum 1 ay içinde teslim edilecek işi 3 ayda teslim ediyor uğraştırıyor ancak bu tarz 100k + aboneli youtuberların sunucunuza katıkları tabikide oluyor online sağlıyorlar söz veriyorlar sadece geç iş teslimi yapıyorlar,bahsettiğiniz gibi ücretsiz destek verecek türden bir youtuber olacağını sanmıyorum,olsada genelde 5.000 altı aboneli kanallar bu tarz teklifleri kabul edebilir 5.000 altı kanalarında ortalama izlenmesi yaklaşık 600 800 olur sunucuya katacağı max online sayısı bu denklem ile 5-10 olabilir,bunun yerine açılışa kadar düzenli vs videolar yükleyip piyasaya kendinizi tanıtırsanız bu tarz ücretsiz youtuberların size vereceği etkiden çok daha fazlasını yaratır kendinize bir topluluk yaratmış halde bulabilirsiniz bunun da tadı başka oluyor,teste dayalı yazdım aynı şeyi bende denemiştim ancak pek bir getirisi vesaire olmadı tam aksine insanlarla yüz göz oluyorsun şunu ver bunu ver diyorlar vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl